În această seară, prima super luna din 2021

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min

Prima dintre cele trei Super Luni din 2021 va avea loc în această seară, luni, dar luna va fi impresionantă și mâine, marți, deoarece Luna va fi mai aproape de Pământ și luna plină va apărea mai mare. Aceasta Super Luna sau „Pink Full Moon”, este, de asemenea, cea mai mare a anului. Își datorează numele nativilor americani, deoarece a marcat aspectul unei plante cu flori roz.

Luna plină din aprilie este cu 30% mai strălucitoare și cu 14% mai mare decât o lună plină tipică, deoarece Luna va ajunge la o distanță de 357.379 de kilometri de Pământ. Super Luna va fi la 99,9% din plinătatea sa în primele ore ale zilei de marți la 6:33. Deci, cele mai bune ore de fotografiere sunt primele dimineți de marți sau primele seri din aceeași zi.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.