Facebook va permite în curând utilizatorilor să posteze Povești din rețeaua de socializare direct pe Instagram. În prezent, susținătorii funcției populare nu pot face o publicare încrucișată decât atunci când aplicația Instagram este sursa principală.

Noutatea a fost găsită pe rețeaua socială de programatoarea Jane Manchun Wong, care a făcut o postare inversă și a găsit un buton pentru a declanșa integrarea între Facebook și Instagram. Persoana responsabilă pentru scurgerea a împărtășit pe Twitter o imagine care arată aspectul noutății, care este deja bine elaborat și, probabil, va fi pusă în aplicare oficial în curând.

Posibilitatea de a trimite Povești de pe Facebook pe Instagram va oferi mai multe opțiuni pentru utilizatorii de postări care dispar în 24 de ore. Aparent, conexiunea va fi implementată și în versiunea pentru PC a rețelei de socializare detinuta de Mark Zuckerberg și, prin aceasta, va fi posibilă trimiterea de imagini către aplicația foto (Instagram) folosind un computer.

În prezent, versiunea web a Instagram nu acceptă postări și permite utilizatorului să vizualizeze, să le placă și să comenteze postările din flux. Pentru a publica Povești prin browser, este necesar să utilizați servicii de gestionare a rețelelor sociale. La începutul acestui an, ediția desktop a aplicației a primit chiar suport pentru mesajele directe pe PC în timpul unui test, dar știrea nu a fost încă publicată oficial.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.