Incarcarea wireless de la Xiaomi
Incarcarea wireless de la Xiaomi

În general, încărcarea wireless este mai lentă decât soluțiile de încărcare prin cablu, dar am observat niște salturi mari în ultimele 18 luni.

Xiaomi a fost în fața atunci când vine vorba de încărcare wireless mai rapidă și tocmai a ridicat bara din nou, demonstrând încărcare wireless de 40W. Vicepreședintele Chang Cheng a făcut anunțul pe Weibo astăzi, în timp ce a postat și un videoclip în timp pentru a ilustra viteza. Verificați mai jos.

Videoclipul arată un telefon cu o baterie de 4.000mAh care atinge o capacitate de 50% puțin sub 20 de minute datorită soluției de încărcare mai rapidă. Dispozitivul Xiaomi este incarcat complet după doar 40 de minute de încărcare wireless de 40W.

Acesta este un pas destul de mare pentru Xiaomi, deoarece pune compania în linie cu soluțiile de încărcare prin wifi, in ciuda faptului ca Huawei scoate aceasta viteza deocamdata doar la incarcarea prin cablu. Dispozitivele emblematice Pro ale Huawei oferă soluții de încărcare prin cablu de 40W, capabile să reîncărce o baterie de 4.200mAh în doar o oră. În mod evident, demonstrația Xiaomi folosește o baterie mai mică, dar totuși pare extrem de rapidă.

Încărcarea wireless începe în sfârșit să fie la curent si sa ofere viteze buna la incaracare

Cu toate acestea, este un lucru de a demonstra încărcarea wireless de 40 W și un altul de a o implementa într-un smartphone. La urma urmei, Xiaomi a arătat încărcarea prin cablu de 100 W la sfârșitul anului trecut, dar pilotul său Mi 10 Pro se ridică la viteze de 50W. Apoi, din nou, Mi 10 Pro oferă și încărcare wireless 30W, ceea ce sugerează că o soluție wireless de 40W este mai aproape de o realitate comercială. Deci am putea vedea această tehnologie în curând?

„Nu avem un timeline de disponibilitate pentru difuzare comercială pentru a fi distribuit până acum”, au declarat reprezentanții Xiaomi pentru androidauthority.com ca răspuns la o întrebare trimisă prin e-mail. Reprezentanții au confirmat, de asemenea, că au testat soluția pe un Mi 10 Pro, dar au subliniat că aceasta era încă în curs de dezvoltare.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.