Începe producția în masă a lui Samsung Galaxy Z Flip 3

Gigantul tehnologic Samsung a început producția în masă pentru Galaxy Z Flip 3, unul dintre telefoanele pliabile pe care se pregătește să le lanseze anul acesta, conform informațiilor primite.

Se pare că după Samsung Galaxy Z Fold 3, despre care se pretinde că a intrat în producția de masă în primele zile ale acestei luni, a început și producția în masă a lui Galaxy Z Flip 3. Compania își continuă pregătirile pentru o posibilă lansare în august.

În total vor fi produse 7 milioane de terminale

Se raportează că Samsung a vândut aproximativ 3 milioane de smartphone-uri pliabile în 2020, iar anul acesta, compania își propune să crească acest număr mult mai mare cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3 pe care le va lansa.

Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3, care se află pe linia de producție în serie, ating numărul zilnic de producție de 50.000-70.000 de unități. Deși acest lucru este mult mai mare decât modelele sale anterioare, Samsung își propune să producă în total 7 milioane de unități ale celor două dispozitive .

Compania nu a anunțat prea multe despre ambele dispozitive, dar se așteaptă ca compania să anunțe dispozitivele pe 3 august și să le lanseze pe 27 august .

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *