DivertismentJocuriIncompatibilitatea Smartphone-urilor cu GTA The Trilogy...

Incompatibilitatea Smartphone-urilor cu GTA The Trilogy pe Netflix: O Problemă Surprinzătoare

Rockstar Games, în colaborare cu Netflix, a lansat recent GTA The Trilogy: The Definitive Edition pentru dispozitivele mobile iOS și Android, marcând un pas important pentru platforma Netflix Games în industria jocurilor video. Cu toate acestea, mulți utilizatori de Android s-au confruntat cu un mesaj frustrant: „Acest telefon nu este compatibil cu această aplicație”. Surprinzător, această problemă nu este legată de performanța dispozitivului, ci de compatibilitatea cu versiunile mai vechi ale sistemului de operare Android.

- Publicitate-

O Problemă de Compatibilitate Neașteptată

Deși GTA The Trilogy este oficial compatibil cu Android 8 sau versiuni ulterioare și iOS 16 sau ulterioare, mulți utilizatori cu dispozitive Android recente, inclusiv modele populare precum Samsung Galaxy S22 și Xiaomi 13T Pro, nu pot instala jocurile. Curios este că dispozitivele mai vechi sau de gamă medie par să fie compatibile. Netflix a confirmat că multe smartphone-uri Android nu suportă încă trilogia GTA, deoarece jocul original nu a fost dezvoltat pentru versiunile mai recente ale sistemului de operare mobil.

Eforturi pentru Rezolvarea Problemei

Netflix lucrează activ pentru a face modelele mai recente de smartphone-uri compatibile cu GTA The Trilogy. Conform platformei, această problemă va fi „în curând corectată”, iar modelele incompatibile vor putea instala jocurile prin Google Play Store. Pentru a rula jocurile în condiții optime pe Android, este necesar un dispozitiv cu Android 11.0 sau o versiune ulterioară, echipat cu un procesor puternic (precum Snapdragon 855 sau superior) și un procesor grafic adecvat (cum ar fi Adreno 640 sau superior).

Această situație subliniază o provocare unică în lumea jocurilor mobile: echilibrarea dintre inovație și compatibilitate. În timp ce Netflix și Rockstar Games lucrează pentru a rezolva aceste probleme de compatibilitate, utilizatorii sunt sfătuiți să verifice specificațiile necesare și să aștepte actualizările viitoare care vor extinde accesul la această trilogie iconică de jocuri pe mai multe dispozitive.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending