Instagram creeaza un flux infinit cu „postari sugerate”

Instagram
Instagram

Instagram a lansat astăzi ieri o nouă caracteristică de sugestie de conținut . Acesta va oferi utilizatorului o opțiune de a continua pe platformă atunci când ajunge la sfârșitul feed-ului, verificând postările din conturile care nu fac parte din lista de contacte urmarite.

Până acum, feedul se baza numai pe preferințele proprietarului profilului și pe conturile pe care le urmarim. Dar cu funcția de postări sugerate, asta se va schimba. Propunerea pare să fie menținerea utilizatorului în aplicația foto cât mai mult timp.

Potrivit directorului de produse Instagram, Robby Stein, noutatea este un răspuns pentru persoanele care doresc să vadă mai multe postări când ajung la sfârșitul feed-ului, dar nu știu ce subiecte să caute. Seamănă cu algoritmul folosit în TikTok , utilizatorii primind conținut sugerat în mod continuu.

De asemenea, vor apărea reclame

Noile sugestii de postari vor fi, de asemenea, un spațiu care poate fi utilizat de agenții de publicitate pentru platforme, pentru promovarea produselor lor către o bază uriașă de potențiali cumpărători.

Citeste si:  Instagram va permite creatorilor de continut sa castige bani din reclame

Funcția va fi lansată la nivel global și este de așteptat să ajungă în curând la toți utilizatorii rețelei de socializare .

Total
2
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 (S30): O scurgere dezvaluie dimensiunea bateriei

Next Article
Netflix

Netflix in septembrie 2020: Cu ce vine nou platforma de streaming?

Related Posts