Instagram Dark Mode, cum il activezi?

Instagram Dark Mode
Instagram Dark Mode

Instagram Dark Mode a venit pe iOS şi probabil va veni şi pe Android astăzi vom vorbi despre această funcţie dar şi despre cum îl poţi activa totul fiind foarte uşor.

Deocamdată Facebook nu a făcut nici un anunţ cu privire la această funcţie iar pentru aplicaţia de socializare Facebook sau Whatsapp nu avem acest mod dark, său mod întunecat cum îl putem numi în romană.

Instagram Dark Mode, cum îl poţi activa?

Pentru activarea Dark Mode pe Instagram este necesar că doar din setările lui iOS 13 să fie activate Dark Mode, ceea ce este interesant este că nu avem opţiune în aplicaţia Instagram pentru acest lucru, ci doar prin setările stabilite în iPhone putem opta pentru dark mode.

Pentru Android nu avem nici o informaţie despre un dark mode însă cu siguranţă va veni, ori tot în acelaşi fel, ori Facebook se va gândi să introducă şi un buton de switch între modul tradiţional şi modul întunecat.

Citeste si:  Instagram va permite creatorilor de continut sa castige bani din reclame

Modul a venit foarte pe nepregătite, informaţii şi imagini au apărut pe reţelele de socializare iar partea interesantă este că şefii Instagram nu s-au gândit prima oară la aplicaţia Facebook, aplicaţia de bază a companiei.

Adevărul este că Instagram este o aplicaţie foarte cunoscută iar acesta poate fi începutul schimbărilor pe care le putem vedea în viitor şi pe Facebook sau Whatsapp.

Ştim despre Dark Mode că este din ce în ce mai popular în ultimii ani, tot mai mulţi distribuitori de servicii optează pentru astfel de moduri, eu personal folosesc un mod pentru Google Chrome pentru a-l face întunecat, de asemenea Gmail a primit şi el un mod întunecat, atât pentru Desktop cât şi pentru mobil.

Avantajele unui mod întunecat sunt foarte importante pentru utilizatori, prin acest mod nu îţi vei mai stresa foarte mult ochii problema des întâlnită în aceste zile în care tehnologia este la orice pas.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
PlayStation 5

PlayStation 5 se va lansa la sfarsitul lui 2020, data este oficiala

Articolul următor
Joker

Parere Joker (2019) - Este cu adevarat filmul anului?

Postări Asemănatoare
Total
2
Share