Instagram
Instagram

Instagram a lansat un nou instrument de editare video în Brazilia, care copiază unele dintre cele mai cunoscute caracteristici ale TikTok. După cum a raportat TechCrunch și Variety, instrumentul se numește Reels și este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android. Nu există nicio informatie dacă va fi lansat în alte țări, dar cu siguranță instrumentul va avea succes.

Cu Reels, utilizatorii pot înregistra videoclipuri de 15 secunde, își pot regla viteza, le pot seta muzică sau pot împrumuta muzica/audio de la videoclipurile altora – similar cu funcția „Duet” din TikTok. Postarile se pot distribui în poveștile utilizatorilor, le pot trimite prin DM-uri sau le pot posta in secțiunea din fila Explore Instagram numită Top Reels, unde compania speră ca cele mai bune clipuri să devină virale.

Pare o modalitate inteligentă pentru Instagram de a-și folosi rețeaua existentă de utilizatori pentru a prelua succesul TikTok. Facebook a încercat anterior să cloneze succesul aplicației cu un produs autonom numit Lasso, dar este dificil să construiești de la zero o bază de utilizatori. Instagram a avut anterior un mare succes prin copierea functiilor si de pe Snapchat.

Puteți urmări o demonstrație rapidă de Reels mai jos:

Deocamdata nu stim nimic despre aceasta functie sa fie disponibila si in Romania. Va vom tine la curent cand apar informatii noi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.