Instagram
Instagram

Instagram testeaza o caracteristică de mesagerie, mesaje „auto-distructive“. Compania testează intern această formă de chat secret, cu mesaje care sunt șterse imediat după închiderea ferestrei cu contactul.

Cine a descoperit noutatea a fost programatoarea Jane Manchum Wong, obișnuită să dezvăluie secretele mesagerilor și rețelelor sociale din inginerie inversă. Ea a postat rezultatul sub forma unui GIF pe profilul ei de Twitter , avertizând că știrea este încă în primele etape ale creației.

După cum puteți vedea, funcția este activată doar într-un Mod Întunecat al chatului și, de fapt, nu lasă niciun istoric al conversației anterioare – o funcție similară cu Modul anonim al browserelor, de exemplu. Scopul aici pare să fie conversațiile efemere între doi utilizatori de Instagram chiar mai privați și imposibil de citit mai târziu. Merită să ne amintim că WhatsApp , care aparține și Facebook , a re-testat funcția de „autodistrugere” a chaturilor – cu toate acestea, în cazul mesagerului, utilizatorul este cel care definește cât timp rămâne mesajul în cloud.

Ca răspuns la tweet-ul lui Wong, Instagram și-a raportat declarația standard că funcția există în Beta, ceea ce nu înseamnă că va fi lansată comercial. „Cercetăm mereu noi funcții pentru a vă îmbunătăți experiența de mesagerie. Această caracteristică se află încă în primele etape ale dezvoltării și nu o vom testa extern pentru moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.