Instagram lansează o funcție prin care utilizatorii pot fixa comentariile

121519 instagram 1280x720 1

Prin intermediul unui nou update, Instagram permite utilizatorilor fixarea comentariilor pentru fiecare postare individuală, astfel încât să sprijine angajamentul corect în conversație și evitarea bullying-ului pe platformă.

Această funcție a fost testată încă din luna mai 2020, împreună cu eleminarea comentariilor în masă. Acum, Instagram a decis că și fixarea este o funcție utilă, hotărând să o lanseze public către toți utilizatorii.

Cum poți fixa un comentariu pe Instagram

Pentru a fixa un comentariu în partea de sus a secțiunii, trebuie doar să tragi spre stănga comentariul respectiv și să apeși pe iconița Pin. Astfel, va fi mutat la început, unde e vizibil tuturor utilizatorilor. Acest lucru poate fi efectuat cu un număr de maxim trei comentarii.

Alte opțiuni care sunt valabile atunci când dai swipe spre stânga mai sunt cele de Reply, Report și Delete. Prin intermediul lor, poți modera foarte ușor comentariile necorespunzătoare. De altfel, poți răspunde la cele care îți plac și să le evidențiezi pe această cale.

 

Citeste si:  DJI cea mai mare companie producatoare drone din lume

Așadar, noua funcție oferă un control suplimentar celor care postează pe rețeaua de socializare, astfel încât pot arăta urmăritorilor și tipul de interacțiune pe care aceștia îl preferă. Desigur, așa cum știm, vor exista persoane care vor aprecia noua actualizare dar și care nu o vor băga în seamă.

În cele din urmă…

Posibilitatea de a fixa comentariile în partea de sus a postărilor este o metodă simplă și (sperăm) eficientă pentru cei care utilizează aplicația. Mai ales datorită faptului că există comentarii care intrigă la negativitate și ură, inspirând pe alții să răspundă și mai nefavorabil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Cel mai bun telefon

Review Huawei P40 Lite, cel mai bun mid-range 2020?

Next Article
last1 696x413 1 1 2

Netflix: Last Kingdom va beneficia de un sezon cu numarul 5

Related Posts