Instagram permite live-uri de pana la 4 ore

Instagram
Instagram

Instagram e pe cale sa ne permita live-uri foarte lungi, este vorba de o perioada de pana la 4 ore, compania si-a facut anuntul printr-un tweet.

Odată cu actualizarea, funcția de streaming va suporta până la patru ore de streaming continuu. În mod implicit, Instagram vă permite în prezent să realizați videoclipuri live de până la 60 de minute, dar compania a încălcat deja și a extins limita pentru unele conturi în cursul anului 2020.

Potrivit Instagram, live-urile de până la patru ore vor fi disponibile pentru toți utilizatorii care nu au istoric de încălcare a regulilor rețelelor sociale. Actualizarea cu funcția va începe să fie livrată la nivel global în curând.

Citeste si:  Cum se dezactivează sau șterge un cont de Instagram

Pe lângă sprijinirea live-urilor mai lungi, Instagram va primi și un tab de streaming. Funcționalitatea permite utilizatorului să salveze producții de până la 30 de zile, să descarce conținutul de pe dispozitive sau să trimită videoclipul către IGTV.

O altă noutate anunțată de Instagram este caracteristica „Live Now”, care va apărea în aplicația IGTV și în fila Explorează. Funcția grupează emisiuni live care au loc și își propune să ajute utilizatorul să găsească mai mult conținut de consumat în cadrul platformei.

Noile instrumente axate pe live ajung după ce Instagram aduce alte actualizări ale funcției în cursul anului. În timp ce funcția a fost limitată anterior la telefoanele mobile, Instagram permite acum utilizatorilor să urmărească fluxurile live din browser și să facă donații și creatorilor de conținut.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 este amânat (din nou) și ajunge abia în decembrie

Articolul următor
Black Friday ocazia ideala de a face upgrade locuintei tale

Black Friday - ocazia ideală de a face upgrade locuinței tale

Postări Asemănatoare
Total
0
Share