Instagram este conștient de importanța reglementării utilizării „like-urilor” pentru a evita apariția unor situații extreme și compania testează o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să ascunda aprecierile. Dar trebuie să găsească o modalitate de a face aceasta functie fără a afecta personalitățile publice care au relații comerciale cu mărcile din cadrul platformei.

Instagram le va permite utilizatorilor să ascundă aprecierile

Știam că compania testează public această caracteristică într-un grup restricționat, dar acum Instagram a anunțat sosirea unui mic test global în care utilizatorilor li se oferă trei opțiuni cu privire la experiența lor cu like-urile de pe platformă.

Acest test va permite utilizatorilor selectați să aleagă între: să dezactiveze aprecierile pentru propriile lor postări sau să păstreze experiența inițială.

Cu aceasta, utilizatorii vor avea mai multe opțiuni de control, evitând situațiile inutile în cadrul platformei, în funcție de preferințele lor, deși în acest moment nu se cunosc intențiile companiei de a extinde acest test la toți utilizatorii, astfel încât rezultatele vor indica dacă noile opțiuni de control vor ajunge în cele din urmă la restul utilizatorilor.

Facebook, proprietarul Instagram, a efectuat și teste similare pe platforma sa principală, deși pentru moment nu se știe dacă această nouă caracteristică a platformei Instagram va ajunge sau nu la platforma principală.

Distribuie

Scrie ceva...