BusinessSoftwareŞtiri

Instagram va lansa o nouă aplicație text pentru a concura cu Twitter

Utilizatorii Instagram vor putea posta texte mai lungi cu ajutorul unei noi aplicații textuale

Instagram, deținut de compania Meta, se pregătește să lanseze o nouă aplicație text pentru a concura cu Twitter, conform unor informații apărute recent. Potrivit unor surse familiare cu subiectul, compania testează deja această nouă aplicație cu ajutorul unor celebrități și influenceri, iar utilizatorii Instagram vor putea posta texte de până la 500 de caractere, mai mult decât cei de pe Twitter.

Mai mult decât atât, utilizatorii vor putea atașa fotografii, videoclipuri și link-uri, la fel ca pe Instagram și vor putea urmări aceleași conturi ca și pe platforma de social media. Această nouă aplicație își propune să ofere o modalitate mai ușoară de a-și construi un public rapid, fără a fi nevoie să pornească de la zero pe o altă platformă.

Conform informațiilor apărute, noua aplicație text nu are încă un nume, dar este cunoscută intern sub numele de cod „P92” sau „Barcelona”. Se preconizează că această nouă aplicație va fi lansată la sfârșitul lunii iunie și va fi compatibilă cu alte aplicații, cum ar fi Mastodon.

Linda Yaccarino, noul CEO al Twitter, a făcut deja o declarație în care spune că este pregătită să facă față concurenței. Cu toate acestea, noua aplicație vine ca o provocare în plus pentru Twitter, care trebuie să convingă din nou advertiserii să-și reia activitatea pe platformă.

Sursă
liahaberman.substack.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button