Intel anunță NUC M15 laptop kit cu Intel Core 11th gen

NUC M15 laptop kit
NUC M15 laptop kit

Intel a anunțat kitul de laptop NUC M15 cu numele de cod „Bishop County”, realizând un proiect care a avut de mult timp scopul de a oferi micilor producători OEM bazele pentru fabricarea notebook-urilor premium, toate valorificând experiența și tehnologia.

Drumul este același urmărit în domeniul mini-PC-urilor cu produse precum recentul ADATA XPG GAIA prezentat în septembrie , bazat pe Intel NUC 9 Extreme Kit . Spre deosebire de acesta din urmă, însă, noul laptop NUC M15 este destinat pieței de computere portabile și, mai presus de toate, folosește cele mai noi procesoare Intel Core 11th gen cu un proces de producție de 10nm .

NUC M15 laptop

Kitul îndeplinește teoretic cerințele pentru platforma Intel EVO de mică putere , cu toate acestea, vă reamintim că este o certificare pe care diferiții parteneri trebuie să o obțină independent pentru fiecare produs individual. La bord găsim, așadar, o configurație cu procesoare Intel Tiger Lake-U (nu sunt specificate modele) cu grafică Intel Xe integrată și, probabil, cu toate cele mai noi tehnologii implementate de companie precum Thunderbolt 4, WiFi 6 pe lângă Intel DL Boost și Intel GNA 2.0 .

Citeste si:  Huawei neagă ruptura cu Leica

Nu există detalii cu privire la prețul care vine, având în vedere costul kiturilor Intel NUC pentru mini-PC-uri, nu ar trebui să fie ieftin.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Google Stadia

Google Stadia va ajunge oficial pe iOS ca aplicație web prin Safari

Articolul următor
Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra este cel mai bine vândut smartphone 5G din septembrie

Postări Asemănatoare
Total
1
Share