iOS 14.5 Beta 7 este acum disponibil pentru descărcare

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
iOS 14
iOS 14

Apple tocmai a lansat o nouă versiune beta de iOS 14.5 pentru dezvoltatori, pe măsură ce ne apropiem de momentul în care compania va publica în cele din urmă versiunea de stabila a acestei actualizări.

iOS 14.5 beta 7 este disponibil numai pentru dezvoltatori, dar, conform ciclului tipic de lansare, ar trebui să fie disponibil pentru testerii publici mai devreme. Personal, mă aștept ca iOS 14.5 beta 7 să devină disponibil pentru testerii publici cât mai curând azi sau maine.

Nici o schimbare mare nu face parte din această nouă versiune beta și acest lucru are un sens total. Suntem deja într-o etapă avansată de dezvoltare pentru această nouă versiune de iOS, așa că Apple s-a concentrat în principal pe remedierea erorilor și îmbunătățirea performanței generale a actualizării înainte de a ajunge pe toate iPhone-urile de pe fisa de lansare.

Noutăți în iOS 14.5

Viitorul iOS 14.5 va introduce mai multe funcții noi, iar una dintre cele mai importante este suportul pentru deblocarea unui iPhone cu un Apple Watch.

Acest lucru vine puțin mai târziu, dar este încă mai mult decât binevenit, deoarece face posibilă deblocarea unui iPhone protejat cu Face ID chiar dacă purtați o mască.

Merită să știm, totuși, că un iPhone deblocat în acest fel nu poate fi utilizat pentru efectuarea plăților cu Apple Pay, deoarece Apple ar cere în continuare utilizatorului să introducă codul de acces sau să finalizeze o scanare cu Face ID mai amanuntita.

În plus, iOS 14.5 ar introduce, de asemenea, o funcție de recalibrare a bateriei pentru a obține informații mai precise în secțiunea de sănătate a bateriei, precum și noi capacități pentru Apple Maps, care va prezenta acum o opțiune de raportare a incidentelor similară cu cea disponibilă în Google Waze.

Dacă totul merge în conformitate cu planul, mă aștept ca iOS 14.5 să primească aprobarea pentru toate iPhone-urile acceptate imediat în această lună.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.