MobileCum saGadget

iOS 14 si WatchOS 7: Cum se rezolva problema cu bateria

Utilizatorii Apple Watch și iPhone sunt obisnuiti cu o descărcare neobișnuită a bateriei. Cu toate acestea, problema pare să se fi amplificat după instalarea iOS 14 și WatchOS 7.0. Chiar și recent lansatul Apple Watch Series 6 s-a confruntat cu unele probleme.

Apple a listat acum șapte puncte glonț care evidențiază problemele iOS 14 și WatchOS 7.0. Articolul Apple spune că este posibil să observați lipsa hărților de antrenament din aplicația Fitness sau ceasul nu încarcă aplicațiile sau datele aplicației. Există și alte erori, cum ar fi ceasul care citește greșit stocarea iPhone-ului, datele de sunet ecologice lipsesc din aplicația Health și consumul crescut de baterii pe iOS 14.

Cum se remediază problemele legate de baterie pe iOS 14 și WatchOS 7?

ios 14

Dacă vă confruntați cu două sau mai multe dintre aceste probleme, Apple sugerează ștergerea întregului conținut de pe iPhone și Apple Watch pentru a restabili funcționalitatea. Dar nu-ți face griji, am pregatit cateva metode ce te-ar putea ajuta. Puteți șterge și restaura cu ușurință datele de pe iPhone și Apple Watch urmând acești pași simpli.

1. Faceți backup la Apple Watch

În primul rând, trebuie să faceți o copie de rezervă a datelor Watch și a datelor iPhone pe stocarea iCloud. Puteți restabili aceste date după finalizarea resetării. Acest proces face o copie de siguranță a întregului iPhone de date pe Cloud, deci asigurați-vă că aveți spațiu de stocare iCloud gratuit înainte de a începe backupul.

  • Asigurați-vă că ceasul este asociat cu iPhone-ul dvs.
  • Deschideți aplicația Setări de pe iPhone
  • Apăsați pe numele dvs., apoi apăsați pe iCloud
  • Verificați dacă Sănătatea este activată. Dacă nu, atingeți sănătatea pentru a activa manual copierea de rezervă
  • Accesați iCloud Backup și verificați dacă este activat.
  • Apăsați pe Backup acum și lăsați procesul să se finalizeze

Dacă doriți să vă asigurați că datele dvs. de sănătate sunt copiate, accesați aplicația Sănătate de pe iPhone. Atingeți fotografia de profil din partea dreaptă sus. Veți găsi detaliile ultimei copii de rezervă în partea de jos a acestui ecran.

2. Deschideți Apple Watch de pe iPhone

  • Accesați aplicația Apple Watch de pe iPhone
  • Atingeți Ceasul meu, apoi accesați Toate ceasurile pentru a vedea lista tuturor ceasurilor asociate
  • Atingeți butonul de informații de lângă ceasul pe care doriți să îl despărțiți
  • Atingeți Anulați asocierea Apple Watch.

3. Ștergeți iPhone-ul

Pentru a șterge tot conținutul și setările de pe iPhone, accesați Setări> General> Resetare. Apăsați pe Ștergeți tot conținutul și setările. După ce ați terminat, iPhone-ul dvs. va șterge toate datele și va reporni.

4. Restabiliți Backup iCloud

Când procesul este finalizat, iPhone-ul dvs. va începe cu un ecran Hello. Selectați Restaurare din iCloud Backup și alegeți cea mai recentă. Acum deschideți aplicația Watch pe telefon și atingeți Start Pairing. Atingeți Restaurare din copie de rezervă pentru a vă recupera datele.

O resetare completă ar trebui să rezolve problemele bateriei iOS 14 și watchOS 7. Deși consumul bateriei este doar unul dintre ele, pot exista unele probleme care nu au apărut încă. Și acestea vor dispărea după o resetare completă, așa cum se arată mai sus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *