iPhone 12: Apple ar fi decis sa sacrifice bateria pentru a integra 5G

c12460bec2bfc30a716e3b7a041

Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple ar urma sa isi echipeze modelul iPhone 12 cu baterii de mai proasta calitate decat cele aflate pe iPhone 11. Economiile realizate i-ar permite sa integreze 5G fara sa creasca preturile.
Apple are o problema, 5G este foarte scump.

Pentru a evita crestera preturilor a viitoarelor sale modele de iPhone, Apple incearca sa reduca cumva costurile de productie. Stim spre exemplu deja de mai multe saptamani ca Apple intentioneaza sa renunte la incarcatorul in cutie pentru a economisi cativa dolari si ca aceste lucru sa nu aiba repercusiuni asupra pretului aparatului. Conform parerii lui Ming-Chi Kuo, bateria ar putea reprezenta viitorul element sacrificat. Celulele ar fi regrupate intr-o zona mai mica, ceea ce ar permite o reducere a pretului cu pana la 40-50%.

Ming-Chi Kuo nu a spus daca bateriile telefoanelor iPhone vor fi mai mici. Economiile realizate de Apple vor avea un impact asupra calitatii bateriei si nu asupra capacitatii sale. In schimb, este posibil ca bateria sa nu se incarce atat de repede si ca durata de viataa telefonului sa nu fie atat de lunga ca a predecesorilor sai. Raspunsurile oficiale le vom avea in septembrie odata cu lansarea noilor telefoane Apple.

Citeste si:  Huawei Mate X2 - un nou jucător pe piața telefoanelor pliabile
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Finala UEFA Champions League - unde se poate vedea live și online gratis

Finala UEFA Champions League - unde se poate vedea live și online gratis

Articolul următor
TicWatch GTX 1 1024x758 1

TicWatch GTX: Mobvoi lanseaza un smartwatch la 60 de euro cu 10 zile autonomie

Postări Asemănatoare
Total
0
Share