Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple ar urma sa isi echipeze modelul iPhone 12 cu baterii de mai proasta calitate decat cele aflate pe iPhone 11. Economiile realizate i-ar permite sa integreze 5G fara sa creasca preturile.
Apple are o problema, 5G este foarte scump.

Pentru a evita crestera preturilor a viitoarelor sale modele de iPhone, Apple incearca sa reduca cumva costurile de productie. Stim spre exemplu deja de mai multe saptamani ca Apple intentioneaza sa renunte la incarcatorul in cutie pentru a economisi cativa dolari si ca aceste lucru sa nu aiba repercusiuni asupra pretului aparatului. Conform parerii lui Ming-Chi Kuo, bateria ar putea reprezenta viitorul element sacrificat. Celulele ar fi regrupate intr-o zona mai mica, ceea ce ar permite o reducere a pretului cu pana la 40-50%.

Ming-Chi Kuo nu a spus daca bateriile telefoanelor iPhone vor fi mai mici. Economiile realizate de Apple vor avea un impact asupra calitatii bateriei si nu asupra capacitatii sale. In schimb, este posibil ca bateria sa nu se incarce atat de repede si ca durata de viataa telefonului sa nu fie atat de lunga ca a predecesorilor sai. Raspunsurile oficiale le vom avea in septembrie odata cu lansarea noilor telefoane Apple.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.