iPhone 11 Pro Max nu intra in top 10 cele mai bune telefoane la categoria camera.

Potrivit unei noi actualizari pe site-ul dxomark, un site de reper atunci cand ne alegem telefoanele mobile pentru caracteristicile camerei, iPhone 11 Pro Max o duce foarte rau, si este pe locul 11, locul 10 fiind ocupat de catre Samsung cu al sau S20+.

Huawei continua sa fie pe locul 1, cu telefonul Huawei P40 Pro, telefon pe care l-am testat si puteti vedea review-ul aici. Pentru telefoanele de la Samsung si Apple, topul celor de la dxomark nu le va surade pentru ca intr-adevar avem numai telefoane chinezesti pe primele 6 locuri, Huawei, Oppo si Xiaomi.

Samsung Galaxy S20+ a fost testat recent si a luat locul 10 telefonului mobil de la Apple, acest lucru insemnand ca nici un telefon de la Apple nu va ocupa locul 10 in clasamentul dxomark, cel putin pana nu va fi lansat un nou telefon. In anii trecuti eram obisnuiti cu Samsung, Apple si Xiaomi pe primele locuri, ei bine, acum acest lucru se schimba, si este foarte bine pentru utilizatori, pentru ca acest lucru starneste concurenta si ar trebuii sa avem terminale mai calitative.

Pretul acestor terminale este destul de mare, companiile investesc foarte mult, iar investirea unei configuratii performante a camerei este una dintre cele mai costisitoare lucrurie pe care le vedem investite intr-un telefon alaturi de display si de chipset.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *