iPhone 12 ar putea veni cu o schimbare majora de design. Apple poate renunta la notch pentru ecran complet

IPhone 12 este pe drum şi ştiu că este prea devreme să vorbim informaţii sensibile despre acest smartphone,…
iPhone 12

IPhone 12 este pe drum şi ştiu că este prea devreme să vorbim informaţii sensibile despre acest smartphone, având în vedere că abia ce a ajuns să fie vândut în România, totuşi pe internet circula speculaţii cu privire la următorul telefon şi în cazul de vă interesează sper că acest articol să fie o sursă bună de informare.

Ne concentrăm pe aflarea celor mai noi informaţii despre iPhone 12, deocamdată am aflat câteva informaţii despre dimensiunile a trei telefoane din gama iPhone 12 dar şi câteva zvonuri despre componentele pe care le va include.

Aceste informaţi constau în prezenţa unui ecran complet cu TrueDepth, care permite deblocarea facială Face ID, ecranul va fi unul OLED de 6,7”, care va veni în locul actualului iPhone 11 Pro Max (ecran 6,5”), această versiune va veni cu o ramă ceva mai groasă decât în prezentul telefon, însă compania americană va renunţa la acel mic decupaj, numit notch din ecran.

După cum veţi vedea şi în imaginea din prezentarea articolului, partea superioară a ramei va avea incorporata mini camere destul de puternice, camera normală, cea cu infraroşu, senzorul de recunoaştere facială precum şi celelalte componente găsite în acest moment pe telefoane.

Informaţiile au fost adunate de pe următorul twitter.

Ca idee, este foarte interesantă această proiecţie, şi speram că pe viitor Apple să aducă ceva mai multe schimbări dacă totuşi telefoanele lor au un preţ destul de ridicat, bineînţeles, spun asta raportat la România. Noi totuşi ne aşteptam la tehnologii noi şi schimbări care să facă şi o persoană fan Android să treacă pe iOS, acest lucru ar putea revoluţiona piaţa care deocamdată pare un pic îngheţată.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE