iPhone 12 nu va avea casti in cutie pentru a stimula achizitionarea de AirPods

AirPods Pro Lite
AirPods Pro Lite

Este  posibil ca Apple să nu livreze căști în iPhone-urile viitoare în cutie pentru a încerca să stimuleze vânzările AirPod-urilor, casti wireless de la Apple. Informațiile provin de la Ming-Chi Kuo, un cunoscut analist de piață care are surse apropiate companiei.

Potrivit lui Kuo, compania poate lansa iPhone 12  fără căști cu fir în cutie. La scurt timp, compania trebuie să efectueze promoții sau să ofere reduceri speciale la AirPod-uri care sunt prezente pe piață astăzi.

Analistul estimează că Apple ar putea reduce și prețul AirPods, deoarece cel mai recent model din linie a fost pe piață de mai bine de un an. O altă posibilitate, potrivit 9to5Mac , ar fi un pachet cu căști iPhone și wireless cu un preț promoțional.

În oricare dintre scenarii, analistul pariază că compania va câștiga. Potrivit lui Kuo, Apple este de așteptat să vândă până la 93 de milioane de unități din căștile sale wireless în acest an, chiar și fără lansarea unui nou produs pentru linie. Conform previziunilor analistului, firma ar trebui să aducă pe piață doar un nou AirPod în 2021 .

Citeste si:  A doua actualizare de sistem Samsung Galaxy S20 aduce imbunatatiri ale camerei

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
OnePlus 8 Pro: functia „radiografie”

OnePlus 8 Pro: functia „radiografie” a camerei va fi dezactivata

Articolul următor
xiaomi officially determined the date of the announcement of miui rom 12 global min

MIUI 12 a fost lansat oficial - iată ce noutăți aduce

Postări Asemănatoare
Total
0
Share