iPhone 12 – precizari pentru modelul de 5,4 inchi

Le logo dApple sur un batiment

Chiar daca Apple a adoptat de o perioada buna telefoanele XXL, unii din fanii marcii raman atasati de ecranele mici. Si, din acest motiv, firma din Cupertino a lansat iPhone SE 2020, un model compact si abordabil totodata. Insa, pentru cei care isi doresc sa aiba un iPhone cu un ecran mic insa care beneficiaza de toate inovatiile marcii, este posibil ca Apple sa lanseze in egala masura o versiune de 5,4 inchi pentru iPhone 12 inainte de sfarsitul anului.

Chiar daca pentru moment, Apple nu a spus nimic despre acest model, numeroase sunt indiciile care ne arata ca acesta este in curs de dezvoltare. Ecranul acestuia va avea 5,4 inchi.

Un iPhone compact, insa premium? Conform zvonurilor, aceasta beta include o noua versiune a functionalitatii Zoom (care permite marirea icoanelor si interfetelor) care ar fi deja gata sa fie lansata pe un model de 5,4 inchi. Insa, bineinteles, pentru moment nu este vorba decat despre  o ipoteza. In orice caz, daca Apple va decide sa faca acest lucru, va bucura un numar mare de fani care nu sunt sedusi de telefoanele cu ecrane mari. Va fi un intermediar intre iPhone SE 2020 si gama iPhone cu ecran mai mare.

Citeste si:  In Franta iPhone 12 va fi livrat cu casti
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
200309 oppo watch official 05

Oppo Watch cu Wear OS va fi lansat pe 31 iulie

Next Article
samsung galaxy tab s7 plus render

Galaxy Tab S7+ – viitoarea concurenta pentru iPad Pro va beneficia de Snapdragon 865+

Related Posts