Chiar daca Apple a adoptat de o perioada buna telefoanele XXL, unii din fanii marcii raman atasati de ecranele mici. Si, din acest motiv, firma din Cupertino a lansat iPhone SE 2020, un model compact si abordabil totodata. Insa, pentru cei care isi doresc sa aiba un iPhone cu un ecran mic insa care beneficiaza de toate inovatiile marcii, este posibil ca Apple sa lanseze in egala masura o versiune de 5,4 inchi pentru iPhone 12 inainte de sfarsitul anului.

Chiar daca pentru moment, Apple nu a spus nimic despre acest model, numeroase sunt indiciile care ne arata ca acesta este in curs de dezvoltare. Ecranul acestuia va avea 5,4 inchi.

Un iPhone compact, insa premium? Conform zvonurilor, aceasta beta include o noua versiune a functionalitatii Zoom (care permite marirea icoanelor si interfetelor) care ar fi deja gata sa fie lansata pe un model de 5,4 inchi. Insa, bineinteles, pentru moment nu este vorba decat despre  o ipoteza. In orice caz, daca Apple va decide sa faca acest lucru, va bucura un numar mare de fani care nu sunt sedusi de telefoanele cu ecrane mari. Va fi un intermediar intre iPhone SE 2020 si gama iPhone cu ecran mai mare.

Distribuie.

Fustos Anca - pasionata de seriale, filme și de muzica

Lasa un raspuns