iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro este urmatorul telefon flagship de la Apple, acesta ar urma sa fie lansat cu specificatii de top, acest lucru dupa ce concurentii precum Samsung si Huawei, mai nou si Xiaomi, nu se lasa batuti si ofera telefoane foarte bune.

Apple ar urma sa lanseze noul iPhone 12 Pro cu display ProMotion, ce va avea rata de actualizare de 120 Hz, in informatiile scurse se zvoneste ca acesta va fi similar cu ecranul tabletelor iPad Pro.

In video-ul atasat in aceasta postare puteti vedea un cunoscut YouTuber ce spune ca iPhone 12 ar putea veni cu schimbari mari si dezbate un zvon aparut zilele aceastea pe internet.

Camera principala a telefonului ar urma sa aiba 4 senzori, unul dintre acestia va avea un zoom 3X, de asemenea vom avea si senzorul LiDAR, ce va fi adaugat anul acesta special pentru realitatea augmentata.

De asemenea ne aseptam ca iPhone 12 Pro sa aiba o baterie mai mare anul acesta, se vorbeste despre adaugarea unui acumulator de 4400 mAh, acest lucru insemnand ca vom avea o baterie cu o capacitate mai mare cu 500 mAh fata de cel de la iPhone 11 Pro Max.

Anul acesta ar putea sa fie lansate 4 telefoane din seria iPhone 12, acest lucru ar putea fi totusi amanat spre sfarsitul anului 2020, deci mai tarziu decat in 2019, cand iPhone s-a lansat flagship-urile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.