iPhone 12 Pro: Noi detalii despre urmatorul telefon de la Apple

iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro este urmatorul telefon flagship de la Apple, acesta ar urma sa fie lansat cu specificatii de top, acest lucru dupa ce concurentii precum Samsung si Huawei, mai nou si Xiaomi, nu se lasa batuti si ofera telefoane foarte bune.

Apple ar urma sa lanseze noul iPhone 12 Pro cu display ProMotion, ce va avea rata de actualizare de 120 Hz, in informatiile scurse se zvoneste ca acesta va fi similar cu ecranul tabletelor iPad Pro.

In video-ul atasat in aceasta postare puteti vedea un cunoscut YouTuber ce spune ca iPhone 12 ar putea veni cu schimbari mari si dezbate un zvon aparut zilele aceastea pe internet.

Camera principala a telefonului ar urma sa aiba 4 senzori, unul dintre acestia va avea un zoom 3X, de asemenea vom avea si senzorul LiDAR, ce va fi adaugat anul acesta special pentru realitatea augmentata.

De asemenea ne aseptam ca iPhone 12 Pro sa aiba o baterie mai mare anul acesta, se vorbeste despre adaugarea unui acumulator de 4400 mAh, acest lucru insemnand ca vom avea o baterie cu o capacitate mai mare cu 500 mAh fata de cel de la iPhone 11 Pro Max.

Citeste si:  Când se lansează iPhone 12?

Anul acesta ar putea sa fie lansate 4 telefoane din seria iPhone 12, acest lucru ar putea fi totusi amanat spre sfarsitul anului 2020, deci mai tarziu decat in 2019, cand iPhone s-a lansat flagship-urile.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Vodafone are eSIM

Vodafone are eSIM, cum il puteti activa?

Articolul următor
Monitoare de gaming

Cele mai bune monitoare de gaming 2020 - 2019

Postări Asemănatoare
Total
1
Share