iPhone 12: un ecran 60 Hz in octombrie sau 120 Hz mai tarziu

120hz

Ross Young, patronul Display Supply Chain Consultants este deja reputat in randul insiderilor Apple pe Twitter si tocmai a dat o noua lovitura, a prezis soarta viitoarelor telefoane iPhone 12, asteptate de un numar mare de persoane de cateva luni deja. Ca de obicei, de data aceasta ne dezvaluie informatii cu privire la marimea ecranului aparatelor.

Chiar daca unele informatii trebuiesc tratate cu precautie, unele informatii oferite de acesta s-au confirmat. Confrm analistului, telefoanele din gama premium oferite de Apple nu vor putea profita de un refresh rate ridicat anul acesta. O caracteristica din ce in ce mai cautata de gameri, mai ales de cand telefoanele Android au inceput sa fie din ce in ce mai numeroase cu acest rate refresh si Apple Arcade incearca sa cucereasca si publicul iOS.

Anul viitor ? Astfel, conform conducatorilor DSCC, faimosul ecran 120 Hz pe care il regasim la Samsung sau la Asus nu este pregatit pentru moment la Apple. Or, conform ultimelor vesti, in cadrul unui keynote din octombrie ar putea fi lansate viitoarele telefoane ale marcii cu mar. Este posibil ca iPhone 12 sa aiba nevoie de timp pentru a se perfectiona si pentru a fi comercializat la noi.

Citeste si:  Mai aveti iPhone 6s? Cat de rapid este in comparatie cu iPhone 11 Pro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
1Sony Xperia 8 Lite colors

Sony anunta Xperia 8 Lite

Articolul următor
raw accept 3

Bateria externa Anker PowerCore Essential 20 000 mAh la sub 20 de euro pe Amazon

Postări Asemănatoare
Total
0
Share