iPhone 13: fanii Apple doresc schimbarea numelui din cauza numărului 13

În timp ce se așteaptă ca Apple să lanseze următoarea sa serie de iPhone 13 mai târziu în acest an, unii utilizatori care se descriu ca fiind triskaïdekaphobes, se tem de numărul 13, ar prefera numele iPhone (2021) decât cel de iPhone 13.

Se așteaptă ca Apple să lanseze 7 modele anul acesta. Printre acestea, iPhone 13, care se așteaptă să intre pe piață în septembrie și va fi oferit în patru variante: iPhone 13 mini, un model standard, iPhone 13 Pro și 13 Pro Max. Dar sosirea noii game ridică o întrebare legată de numele său.

Într-adevăr, un sondaj realizat de Sellcells arată că 18,3% dintre utilizatorii de iPhone ar dori ca Apple să redenumească viitorul iPhone 13 în iPhone (2021) . Acești utilizatori sunt Triskaïdékaphobes, se tem de numărul 13 și consideră că acest număr este ghinionist. Confruntat cu acest număr, 81,7% dintre utilizatori au spus că porecla „iPhone 13” nu le-a afectat alegerea de cumpărare.

VA TREBUI APPLE SĂ RENUNȚE LA IPHONE 13?

Nu ar fi prima dată când un gigant tehnologic își schimbă numerele din superstiție. Apple ar putea, de asemenea, să aleagă să renunțe la numărul 13, așa cum a făcut cu numărul 9 . Microsoft făcuse același lucru și cu Windows, care nu a cunoscut niciodată versiunea 9 (editorul Redmond a trecut de la Windows 8.1 la Windows 10).

Pentru moment, dacă nu știm încă care va fi numele oficial al următorului iPhone, știm deja majoritatea specificităților și noutăților sale. Chiar dacă Apple face totul pentru a preveni scurgerile, avem multe informații despre noua generație de smartphone-uri. În ceea ce privește designul, știm deja că iPhone 13 va avea o crestătură mai mică, un panou de 120 Hz și ar putea oferi un ecran Always-on datorită tehnologiei LTPO (tranzistor cu film subțire de oxid policristalin la temperatură scăzută).

În ceea ce privește conectivitatea, toate iPhone-urile 13 vor fi desigur compatibile 5G, datorită prezenței unui modem Qualcomm Snapdragon X60. Autonomia ar trebui să fie mai bună, deoarece Apple ar fi reușit să elibereze spațiu pentru a integra baterii mai mari. În cele din urmă, noua versiune a sistemului de operare mobil iOS 15 va fi acolo, aducând cu sine funcții inovatoare, cum ar fi posibilitatea de a stoca documente de identitate datorită aplicației Wallet sau opțiunii digitale. Legacy, moștenirea digitală care vă permite să desemnați un moștenitor care să vă acceseze datele iCloud în caz de deces.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *