iPhone 13 Mini va mai fi lansat in 2021?

Vânzările iPhone 12 Mini nu au fost ceva extraordinar. De fapt, nu este surprinzător. Utilizatorii nu au ales achizitionarea acestui telefon din cauza ca au si alte variante. Astfel, oricine are posibilitatea va alege întotdeauna, cel puțin, iPhone 12 sau în mod ideal iPhone 12 Pro. Totuși, faptul că lucrurile nu au mers atât de bine cu iPhone 12 Mini nu înseamnă că această variantă moare aici. Acestea fiind spuse, un leakster a dezvăluit că Apple lucrează deja la patru modele din gama iPhone 13. Include iPhone 13 Mini.

iPhone 13 Mini va mai fi lansat in 2021?

Aceste informații provin din mâna cunoscutului Jon Prosser. De fapt, rareori se inseala când vine vorba de Apple. Așa că a spus lumii că, în ciuda vânzărilor slabe ale modelului iPhone 12 Mini, pariul pe iPhone 13 Mini va rămâne.

Dar dacă lucrurile nu ar merge foarte bine cu gama Mini iPhone, de ce ar continua Apple să parieze pe această variantă?

Pentru că atunci când iese iPhone 13 Mini, nu vom mai avea un iPhone SE „atât de activ” pentru a atrage atenția, așa cum sa întâmplat cu 12 Mini. Mulți oameni care se uită la preț, au preferat SE in comparatie cu Mini. Acum, în 2021, Apple nu intenționează să producă un nou iPhone SE. Astfel, concurența noului Mini va fi mult mai mică. Oricine dorește un smartphone Apple nou și mai mic va trebui să se mulțumească cu noul pariu.

Totuși, nu uitați că deocamdată toate acestea sunt doar un zvon. Deci ar trebui tratat ca atare. Chiar dacă îi aparține lui Jon Prosser.

Oricum și uitându-ne la faptul că nu avem un nou iPhone SE în 2021, este logic să vedem lansarea lui iPhone 13 Mini anul acesta. La urma urmei, există încă utilizatori care preferă în continuare smartphone-urile cu un ecran mai mic.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *