iPhone 13, scurgerile continuă: modelul Pro Max are camere imense

Nu știm dacă scurgerile despre iPhone 13 care se întâmplă dramatic în aceste zile sunt fondate și în ce cantitate: singurul lucru de care suntem siguri este că, odată ce robinetele zvonurilor sunt deschise, fluxul nu se va opri până la anunțul programat pentru toamna viitoare.

Între timp, identikit-ul următoarelor smartphone-uri Apple devine din ce în ce mai definit: de la cuvinte am trecut la fișiere CAD și de la fișiere CAD, desigur, la primele manechine imprimate 3D care ne permit să ne facem o idee concretă despre cum va arata iPhone 13.

Evertyhing Apple Pro în ultimul său videoclip a făcut exact acest lucru, iar din macheta modelului 13 Pro Max apare o diferență importantă cu modelul actual: obiectivele sunt decisiv mai mari și, în general, întregul sector fotografic din spate are o proeminență mai pronunțată, precis de 0,9 mm.

În ceea ce privește iPhone 13 Mini, fișierele CAD confirmă designul pe care l-am văzut deja, cu cele mai notabile modificări și în camera foto. Aspectul celor doi senzori se va schimba și vor fi aranjați în diagonală , în timp ce elementul cu colțuri rotunjite care le înconjoară va fi cu 3 mm mai lat decât în ​​trecut, configurând astfel un pătrat perfect pe partea de 28,6 mm. O altă revizie de design minoră se referă la comutatorul silențios și tastele de volum de pe lateral, care vor fi deplasate mai sus cu 6 mm .

Și crestătura? Până acum confirmările sunt atât de multe încât aproape nu mai sunt noutăți: se pare că, cu iPhone 13, Apple îl va retușa în cele din urmă, făcându-l mai compact și mutând capsula urechii deasupra, separând-o de crestătură, pentru a optimiza spaţiul. Pentru a vedea cum dispare complet, potrivit lui Ming-Chi Kuo, va trebui să așteptăm până în 2023, când pe iPhone Face ID va rămâne, da, dar va fi ascuns sub ecran.

[sursa]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *