iPhone 13 va fi lansat in data de 14 septembrie 2021

IPhone 13 va ajunge la timp. Conform unui pachet de scurgeri, Apple va prezenta noul iPhone începând de marți, 14 septembrie 2021. În ciuda lipsei de cipuri care paralizează întreaga industrie, gigantul Cupertino ar rămâne fidel programului său obișnuit.

Potrivit lui Jon Prosser, leaker și YouTuber specializat, Apple își propune să anunțe iPhone 13 de marți, 14 septembrie 2021. Este în concordanță cu obiceiurile producătorului californian. Anul trecut, însă, Apple a amânat lansarea iPhone 12 pentru câteva săptămâni, în urma măsurilor de izolare împotriva Covid-19 și a întârzierilor acumulate de liniile sale de producție.

Informatorul explică faptul că se bazează în principal pe un raport al lui Dan Ives, analist financiar pentru banca americană de investiții Wedbush Securities. Analistul a asigurat că iPhone 13 va fi lansat în magazine începând cu 24 septembrie 2021 .

NU IPHONE 13? APPLE AR NUMI ACEASTĂ NOUĂ GENERAȚIE „IPHONE 12S”

În aceste condiții, este probabil ca Apple să își anunțe smartphone-urile pe 14 septembrie. Dacă marca rămâne modelată pe calendarul acestor ani anteriori, precomenzile ar trebui să se deschidă vineri, 17 septembrie 2021 .

Într-un alt articol, Jon Prosser crede că Apple va ignora numele „iPhone 13”. Gigantul american ar prefera să opteze mai degrabă pentru „iPhone 12S”, care amintește de nomenclatura folosită în perioada iPhone 5S și iPhone 6S. Această schimbare confirmă zvonurile despre timide îmbunătățiri față de iPhone 12.

Astfel, Apple ar relua majoritatea elementelor fundamentale introduse în 2020. iPhone 13 ar trebui să facă parte din această continuitate în timp ce inaugurează unele noutăți. Scurgerile evocă un ecran ProMotion de 120 Hz, un senzor cu unghi ultra-larg cu focalizare automată pe versiunile Pro și o crestătură redusă.

Evident, vă invităm să luați informațiile lui Jon Prosser cu retrospectivă. Nu este neobișnuit ca leaker-ul să transmită informații care se dovedesc a fi false. Cu toate acestea, se va remarca faptul că mulți informatori și mass-media de specializate sunt de acord cu el cu privire la subiectul iPhone 13.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *