Seria iPhone 14 de la Apple, care urmează să fie introdusă în curând, continuă să prindă contur. Numărul de zvonuri crește pe măsură ce se apropie data lansării. Conform celor mai recente informații, modelele iPhone 14 Pro vor fi lansate incepand cu 128 GB spațiu de stocare.

S-a format o ceață în jurul spațiului de stocare pentru iPhone 14 Pro. Potrivit TrednForce, modelele Pro ar urma să fie lansate cu opțiuni de stocare începând de la 256 GB. Cu toate acestea, potrivit analistului de la Haitong Int Jeff Pu, iPhone 14 Pro va intra pe piață cu opțiunea de stocare de 128 GB.

Datele recente arată că iPhone 14 Pro va avea aceleași capacități de stocare ca și modelele iPhone 13 Pro, inclusiv 128GB, 256GB, 512GB și 1TB.

Posibile prețuri Apple iPhone 14 Pro

Pe de altă parte, celebrul analist Kuo a sugerat că prețurile modelelor iPhone 14 Pro vor crește în comparație cu iPhone 13 Pro. În medie, se așteaptă o creștere a prețurilor de aproximativ 15 la sută. Prin urmare, deoarece iPhone 13 Pro începe de la 999 USD, iar iPhone 13 Pro Max începe de la 1099 USD, se anticipează că iPhone 14 Pro va fi disponibil cu un preț de 1099 USD și iPhone 14 Pro Max la 1199 USD.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns