Informațiile despre viitorul iPhone 15 picură. Potrivit prolificului leaker ShrimpApplePro, marginile viitorului smartphone Apple vor fi mai puțin unghiulare.

iPhone 15 va ajunge prin septembrie anul viitor, dar deja există multe zvonuri despre el pe rețelele de socializare. Știm, de exemplu, că toate iPhone-urile 15 vor avea o conectivitate USB-C, ceea ce este o veste bună. Vestea mai puțin bună este că, în funcție de modelul pe care îl cumpărați, veți beneficia de viteze de transfer diferite. Modelele Pro ar avea dreptul la un port USB-C mai rapid (de la 1,25 la 2,5 GB/s), în timp ce iPhone 15 și iPhone 15 Ultra vor rămâne limitate la vitezele specifice portului Lightning clasic, la 60 MB/s.

O postare pe Twitter ne oferă mai multe detalii despre cum ar putea arăta iPhone 15. Potrivit VNChocoPro, marginile de pe spatele telefonului vor fi mai rotunjite. Ei ar imita astfel designul MacBook Pro 2022 de la Apple. Unghiurile sunt planeate fără însă să dispară. Ca urmare, spatele iPhone-ului ar fi rotunjit, dar partea din față s-ar schimba puțin.

iPhone 15 va avea corp din titan, aceasta este o premiera pentru Apple

Cealaltă noutate dezvăluită de ShrimpApplePro se referă la materialele folosite pentru iPhone 15. Deși leaker susține că spatele dispozitivului va fi din sticlă, corpul acestuia ar putea fi din titan, o premieră pentru Apple. Informația este desigur de luată condiționat, iar cunoscând strategia comercială a lui Apple, este un pariu sigur că doar cele mai high-end modele de iPhone 15 vor fi realizate cu acest metal ușor, rezistent, care nu ruginește și se încălzește foarte puțin. .

Se așteaptă ca s eria iPhone 15 să fie lansat abia în toamna lui 2023. În general, când vine vorba de produsul său emblematic, Apple se ține de program. Dacă unele magazine Apple plănuiesc deja un aflux masiv la comercializarea noilor iPhone-uri, pentru moment iPhone 14 se gaseste greu pe rafturi. iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max în mod specific. Dacă ai vrut să le oferi sau să le cumperi de Crăciun, să știi că nu vor ajunge la timp.

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns