iPhone 15 Pro Max: Cererea uriașă depășește așteptările Apple!

Marian Ciobanu
iPhone 15 Pro Max

În lumea tehnologiei, Apple continuă să surprindă cu produsele sale inovatoare. Recent, iPhone 15 Pro Max a devenit centrul atenției, înregistrând o cerere fără precedent. Acest model a atras atenția multor consumatori, depășind chiar și popularitatea modelului anterior, iPhone 14 Pro Max.

- Publicitate -

Analistul Ming-Chi Kuo a publicat un raport privind precomenzile iPhone 15, evidențiind faptul că iPhone 15 Pro Max este modelul cel mai bine vândut până în prezent. Interesant este că, deși cererea pentru iPhone 15 Pro Max este imensă, nu este singurul motiv pentru care timpul de așteptare pentru livrare este mai lung. Kuo menționează că există o întârziere în livrările pentru 15 Pro Max din cauza programului de producție următor. Pe lângă aceasta, se pare că iPhone 15 Pro nu a reușit să atragă atenția la fel de mult ca modelul său anterior, iPhone 14 Pro.

În ceea ce privește celelalte modele, iPhone 15 și 15 Plus, cererea este la fel de mare ca anul trecut. Conform estimărilor de pe Apple Online Store, cele mai populare culori pentru iPhone 15 Pro Max sunt Natürel Titanyum și Beyaz Titanyum. Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare să pună mâna pe acest dispozitiv, este posibil să aibă nevoie să aștepte până la mijlocul lunii noiembrie.

Și pentru fanii Apple din Romania, avem vești bune! iPhone 15 și 15 Pro sunt disponibile pentru precomandă din 15 septembrie și vor fi lansate oficial pe 22 septembrie.

iPhone 15 Pro Max a reușit să capteze atenția publicului la nivel global. Cu un design impresionant și caracteristici avansate, nu este de mirare că acest model este în topul preferințelor consumatorilor. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți unul, ar fi bine să vă grăbiți, deoarece stocurile se epuizează rapid!

[SURSA]

Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *