iPhone SE 2
iPhone SE 2

Analistul Apple Ming-Chi Kuo a susținut că iPhone SE 2 este programat să intre în producție în masă din ianuarie 2020 și să fie lansat la sfârșitul lunii martie. Recent Kuo spunea ca Apple se pregătea să lanseze un nou iPad Pro, un nou MacBook și o cască cu realitate augmentata (AR) până în prima jumătate a anului 2020.

lansare iPhone SE 2

Kuo se așteaptă ca dispozitivul să arate similar cu iPhone 8 și consideră că va fi o opțiune populară de upgrade pentru proprietarii ce au Phone 6 și iPhone 6s, a informat MacRumors luni, citând o stire care de a semenea a fost împărtășită de Kuo. De asemenea, se afirmă că este un „motor cheie de creștere” pentru Apple în 2020.

Tot din informatiile acestuia aflam ca, telefonul va avea un Apple A13 SoC, fiind folosit și în iPhone 11, împreună cu 3GB LPDDR4X RAM pretul pentru acest telefon ar putea fii unul decent de doar 399 USD – la fel ca iPhone SE original la lansare. Analistul a mai spus că Apple iPhone SE 2 va oferi un display LCD de 4,7 inci.

Kuo a mai spus că iPhone SE 2 nu va avea funcția 3D Touch, eliminată si de pe iPhone 11 de către companie. De asemenea, va folosi un cititor de amprente Touch ID, fara Face ID. Se spune că smartphone-ul bugetar are opțiuni de stocare de 64 GB și 128 GB, precum și variante de culoare Roșu, Argintiu și Gri Space. De asemenea, se speculează că, în urma lansării iPhone SE 2, compania din Cupertino (Apple) ar înceta să vândă iPhone 8 pentru a face loc noii oferte. Apple se preconizează că va vinde 30-40 de milioane de unități ale iPhone SE 2 pe tot parcursul anului 2020

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.