Ştiri

iPhone SE 2 se lanseaza in martie, productia incepe in ianuare

Analistul Apple Ming-Chi Kuo a susținut că iPhone SE 2 este programat să intre în producție în masă din ianuarie 2020 și să fie lansat la sfârșitul lunii martie. Recent Kuo spunea ca Apple se pregătea să lanseze un nou iPad Pro, un nou MacBook și o cască cu realitate augmentata (AR) până în prima jumătate a anului 2020.

lansare iPhone SE 2

Kuo se așteaptă ca dispozitivul să arate similar cu iPhone 8 și consideră că va fi o opțiune populară de upgrade pentru proprietarii ce au Phone 6 și iPhone 6s, a informat MacRumors luni, citând o stire care de a semenea a fost împărtășită de Kuo. De asemenea, se afirmă că este un „motor cheie de creștere” pentru Apple în 2020.

Tot din informatiile acestuia aflam ca, telefonul va avea un Apple A13 SoC, fiind folosit și în iPhone 11, împreună cu 3GB LPDDR4X RAM pretul pentru acest telefon ar putea fii unul decent de doar 399 USD – la fel ca iPhone SE original la lansare. Analistul a mai spus că Apple iPhone SE 2 va oferi un display LCD de 4,7 inci.

Kuo a mai spus că iPhone SE 2 nu va avea funcția 3D Touch, eliminată si de pe iPhone 11 de către companie. De asemenea, va folosi un cititor de amprente Touch ID, fara Face ID. Se spune că smartphone-ul bugetar are opțiuni de stocare de 64 GB și 128 GB, precum și variante de culoare Roșu, Argintiu și Gri Space. De asemenea, se speculează că, în urma lansării iPhone SE 2, compania din Cupertino (Apple) ar înceta să vândă iPhone 8 pentru a face loc noii oferte. Apple se preconizează că va vinde 30-40 de milioane de unități ale iPhone SE 2 pe tot parcursul anului 2020

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button