iPhone SE (2020) are numele confirmat și va ieși în curând cu 3 culori

După multe speculații, noul smartphone mai accesibil de la Apple a este în cele din urmă pe cale de a fi anunțat în mod oficial. Cel puțin așa spune  Mac9to5, care susține că a primit o mulțime de informații fierbinți despre dispozitiv.

Pentru început, numele ar fi fost în cele din urmă clarificat. În loc de iPhone SE2 sau iPhone 9, dispozitivul va fi numit pur și simplu iPhone SE (2020), exact ca versiunea din 2016, anul urmând să fie folosit pentru a diferenția generațiile.

Procesorul folosit aici va fi A13, chiar de la linia iPhone 11 , iar variațiile de stocare vor fi aceleași cu cele de pe iPhone 8: 64 GB, 128 GB și 256 GB. Designul trebuie să se bazeze într-adevăr pe această generație, dar bateria a fost îmbunătățită de companie.

Multe culori

Site-ul 9to5 Mac a primit și informații conform cărora dispozitivul, precum iPhone-ul SE original, va avea o varietate mare de culori, cu carcase speciale. Veți putea alege între dispozitiv în negru, alb și roșu – prin intermediul liniei speciale PRODUCT (RED). În plus, există huse din silicon (alb-negru) si piele (roșu, negru și albastru închis).

Deocamdată, nu există informații oficiale cu privire la prețul sau data lansării iPhone SE (2020). Fii atent la Geeki pentru mai multe noutăți.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *