iPhone SE
iPhone SE

După multe speculații, noul smartphone mai accesibil de la Apple a este în cele din urmă pe cale de a fi anunțat în mod oficial. Cel puțin așa spune  Mac9to5, care susține că a primit o mulțime de informații fierbinți despre dispozitiv.

Pentru început, numele ar fi fost în cele din urmă clarificat. În loc de iPhone SE2 sau iPhone 9, dispozitivul va fi numit pur și simplu iPhone SE (2020), exact ca versiunea din 2016, anul urmând să fie folosit pentru a diferenția generațiile.

Procesorul folosit aici va fi A13, chiar de la linia iPhone 11 , iar variațiile de stocare vor fi aceleași cu cele de pe iPhone 8: 64 GB, 128 GB și 256 GB. Designul trebuie să se bazeze într-adevăr pe această generație, dar bateria a fost îmbunătățită de companie.

Multe culori

Site-ul 9to5 Mac a primit și informații conform cărora dispozitivul, precum iPhone-ul SE original, va avea o varietate mare de culori, cu carcase speciale. Veți putea alege între dispozitiv în negru, alb și roșu – prin intermediul liniei speciale PRODUCT (RED). În plus, există huse din silicon (alb-negru) si piele (roșu, negru și albastru închis).

Deocamdată, nu există informații oficiale cu privire la prețul sau data lansării iPhone SE (2020). Fii atent la Geeki pentru mai multe noutăți.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.