It Chapter Two
It Chapter Two

În acest articol vorbim puţin despre It: Chapter Two, la fel ca şi la primul film din 2017, am fost la cinema pentru a-l vedea în plină splendoare.

A fost bun, iar în acest articol voi spune pe scurt părerea mea personală, părerea unui cinefil ce este destul de pretenţios în materie de filme sau seriale, ne pierdem totuşi timp şi măcar să îl pierdem în ceva bun. Asta pentru a vă putea face o idee de la cine citiţi acest articol.

Părerile sunt împărţite despre acest film, pe scurt dacă merită să mergeţi la cinema pentru el, ei bine da, merită. Povestea îi prezintă pe copii din Clubul Rataţilor peste 27 ca urmare a revenirii lui Pennywise în acţiune, aceştia când au fost copii au jurat că se vor reuni atunci când acesta va reapărea.

Cu acest plot destul de interesant a început acest film, bine-înţeles a prezentată o acţiune ce a declasat conflictul însă dacă vorbim despre asta deja intrăm în detalii.

După o acţiune bine închegată ne dăm seama că sfârşitul lui IT 2 a fost un pic tragic, în comparaţie cu filmul din 2017, acum au murit 2 personaje din Clubul Rataţilor, cel de la final având un impact mai mare asupra publicului. Pe repede înainte vedem şi sfârşitul lui Pennywise care a fost învins prin ofensare, singurul lucru care m-a deranjat la acest film, dar care totuşi a contat extrem de mult, cel puţin pentru mine.

Totuşi, la părţi bune includem efecte, faptul că acum a fost mai horror decât primul, poveste şi sunet, totuşi toate acestea pentru mine nu au relevanta cu un aşa final.

Partea interesantă este că în film se vorbea despre cartea lui Bill cu un final prost, se menţionează destul de des acest lucru, se pare că şi IT 2 are acelaşi final, unul prost.

Continuare la IT 2? Nu prea cred, însă sper să fim surprinşi că acest Pennywise nu a murit.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.