CinemaŞtiri

Joaquin Phoenix revine în rolul de „Joker” în octombrie 2024

Revenim să vorbim despre continuarea Jokerului interpretată de Joaquin Phoenix și, la câteva luni de la confirmarea existenței acestuia, zvonurile apărute în ultimele ore ne dau și un indiciu asupra datei lansării acestuia: Joker – Folie à Deux va aparea pe 4 octombrie 2024.

Cele mai recente informații publicate în exclusivitate de Deadline, dezvaluie faptul ca că producția filmului ar trebui să înceapă în luna decembrie, iar apoi să continue pe tot parcursul anului 2023. Vestea vine la scurt timp după anularea filmului dedicat lui Batgirl, motiv pentru care Warner Bros. intenționează să uite rapid întâmplarea mutând accentul pe continuarea Joker.

Primul film a obținut un succes foarte mare atât din partea criticilor cât și al publicului, generând peste 1 miliard de dolari în încasări de box office, 11 nominalizări la Oscar și atribuirea a 2 statuete, confirmând muncă excelentă depusă de Phoenix în rolul Joker – premiat pentru cel mai bun actor – și de islandeză Hildur Guðnadótti premiată cu cea mai bună partitură originală.

Momentan nu sunt prea multe detalii legate de Joker: Folie à Deux, doar cuprivire la posibilă prezență a lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn, care ar putea lua o caracterizare cu totul diferită de cea pe care am văzut-o în Quinn a lui Margot Robbie.

Emilian Padureanu

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button