JocuriŞtiri

Jocul de acțiune Galactic Civilizations III este gratuit pe Epic Games săptămâna aceasta.

Epic Games ofera gratuit în fiecare săptămână cate un joc cadou. Cadoul de săptămâna aceasta de la Epic Games, care a ieșit în prim-plan cu tematica, a fost deschis pentru acces și a fost anunțat cadoul pe care îl va oferi si săptămâna viitoare.

Cadoul pe care Epic Games l-a oferit jucătorilor în această săptămână este jocul de strategie numit Galactic Civilizations III. Valoarea jocului în Epic Games este de aproximativ 100 de lei . Dacă adaugi cadoul în biblioteca ta de la Epic Games până pe 20 ianuarie 2022, ora 18:00, ora din Romania, acesta va fi complet al tău. Puteți găsi mai jos pagina magazinului.

Cadoul pe care Epic Games îl va oferi săptămâna viitoare este Relicta. Îl poți adăuga gratuit în contul tău începând cu 20 ianuarie.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button