JocuriŞtiri

Jocuri Android 2022, cele mai bune jocuri Android 2022

Cele mai bune jocuri Android 2022. Dat fiind faptul că dispozitivele de tip smartphone cu sistem de operare Android au reușit să își dezvolte un spațiu de configurare care să asigure accesibilitatea și posibilitatea de a juca o multitudine de jocuri, există o linie de separare extrem de fină între jocurile în care chiar merită să îți investești timpul prețios și între cele care chiar nu merită acest lucru. Mai mult decât atât, s-a ajung chiar ca jocurile de pe smartphone să egaleze calitatea jocurilor de pe consule sau PC.

Cele mai bune jocuri Android 2022

Iată o selecție dintre, credem noi, cele mai bune jocuri Android 2022 pentru care puteți opta:

Battleplans

Battleplans

Un joc care îmbină elemente de strategie și acțiune în timp real, protecție a bazei și o grafică atrăgătoare tipică desenelor animate, într-un joc clasic atrăgător și colorat care cu siguranță merită menționat în această scurtă listă a celor mai bune jocuri Android 2022.

Among Us

Among Us

Probabil știți cu toții că acest joc a dominat, pur și simplu, lumea jocurilor în anul 2020. Deși popularitatea sa a mai scăzut între timp, jocul este o combinație perfectă de strategie, amuzament și aventură. În timp ce tu și prietenii tăi astronauți lucrați împreună pentru a repara o navă spațială, sabotorii secreți lucrează împreună pentru a vă ucide în liniște. Fie că folosești tehnica manipulării sociale pentru a te nu te lăsa demascat și a-ți continua șiretlicul, fie că performanțele tale de detectiv nu te înșală, sabotorii trebuie prinși înainte de a vă anihila unul câte unul. Cu siguranță este un joc potrivit pentru orice vârstă. 

Plants vs Zombies (III)

Plants vs Zombies (III)

Un joc clasic, dar de data aceasta cu elemente grafice 3D complete și îmbunătățite, păstrând atmosfera originală a epicului joc în care trebuie să îți protejezi locuința folosindu-te de diferite plante care să lupte împotriva acelor zombie caraghioși mâncători de creier. Cu strategii de joc îmbunătățite (floarea-soarelui nu are doar rolul de a te aproviziona cu „bănuți”), noi module dezvoltate și un storyline amuzant, este un joc potrivit pentru oricine.

Banner Saga (II)

Un joc din categoria celor de fantezie, Banner Saga este inspirat din mitologia și folclorul nordic și presupune implicarea totală în desfășurarea sa: bătălii tactice ce au loc în mod cronologic, decizii dificile privitoare la alcătuirea grupului tău, modul în care intervii în anumite evenimente care definesc evoluția ta. Cu un gameplay excepțional și o narațiune bogată complimentate de grafica aparte și de storyline-ul autentic, cu siguranță este un titlu care merită încercat.

Iron Marines

Iron Marines

Creatorul seriei Kingdom Rush demonstreză că poate să creeze atât un joc de strategie în timp real, cât și un joc clasic de tipul „apără turnul”. Puteți să fiți înșelați de grafica drăguță de desene animate a jocului crezând că este unul banal și superficial, însă acest joc este exact opusul: trebuie să gândești strategia nivelelor a căror complexitate urmează o linie ascendentă. Și, apropo, se poate juca și offline!

The Escapist (II)

The Escapist (II)

Un joc de strategie cu personaje și încăperi pixelate, în încercarea de a evada dintr-o închisoare. Va trebui să vă puneți la contribuție toată capacitatea de concentrare pentru a găsi o modalitate de a evita gardienii (sau, pur și simplu, puteți să-i bateți), pentru a scăpa din închisoare. Puteți crea noi strategii și planifica noi rute, totul pentru a duce la îndeplinire cu succes mărețul plan! 

Castle Crush

Castle Crush 

Un joc care presupune să-ți aperi castelul împotriva inamicului, prin amplasarea mai multor entități cu puteri speciale pe cele trei trasee care duc spre el. Mai mult decât un joc de strategie, este un joc care vizează capacitatea de a te concentra – mai ales atunci când toate cele trei trasee sunt pline de entitățile inamicului tău (jocul se joacă online). Este un joc efervescent care te prinde din prima clipă.

Realm Defense

Realm Defense

Un alt joc de strategie de tipul „apără turnul”. Poziționează-ți cât mai bine arcașii, vrăjitorii și luptătorii astfel încât să oprești invazia micilor creaturi care vor să te distrugă, ajutându-te de eroi cu puteri speciale și abilități autentice. 

Plague Inc.

Plague Inc.

Un joc care presupune să distrugi lumea prin răspândirea unui virus oribil și extrem de dăunător. Poate nu cel mai drăguț joc, dar cu siguranță un joc interesant care, la prima vedere, pare banal – însă se dovedește că, odată încercat, chiar merită! 

Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit

Într-o lume în care poliția este perfect în regulă cu faptul că îți folosești mașina extrem de scumpă pentru a-i prinde pe criminalii care încearcă să scape sau, pur și simplu, ai chef de o plimbare ceva mai nebunească, Need for speed: Hot Pursuit este cu siguranță alegerea potrivită pentru cei cărora le plac jocurile cu mașini puternice de curse și trasee dintre cele mai greu accesibile.

Aceasta este o scurtă listă a celor mai bune jocuri Android 2022, unele dintre ele urmând să apară sau chiar au început deja să fie disponibile. Cu siguranță, mai ales dacă sunteți fani ai genurilor descrise în care acestea se încadrează, unele dintre ele merită o șansă – cine știe, poate chiar vă găsiți următorul joc preferat. 

Cioată Andrei

Numele meu este Cioată Andrei, sunt student și sunt pasionat de scris. În ultimii ani am publicat trei cărți (proză și poezie) și, de asemenea, dețin un blog de recenzii de cărți cu o vechime de mai bine de 7 ani. Îmi place să mă documentez și să citesc din toate domeniile de activitate, în ideeade a-mi lărgi sfera de cunoștințe. Într-o lume specializată, vreau să cred că generaliștii întotdeauna vor triumfa. Mai ales când internetul îți pune la dispoziție atât de multe informații - trebuie să știi pe care să le alegi și cărora să le oferi creditul tău. De aceea, să redactez articole reprezintă nu doar o activitate pe care o fac cu plăcere și seriozitate, ci și una datorită căreia aflu tot mai multe despre acest ocean nemărginit al informațiilor care este internetul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button