9 cele mai bune jocuri Android pe care să le joci cât timp ești blocat în carantină

jocuri Android pe care să le joci cât timp ești blocat în carantină
jocuri Android pe care să le joci cât timp ești blocat în carantină

Pandemia de coronavirus a afectat o mulțime de țări de pe tot globul, iar acum oamenilor li sa solicitat să rămână în casa. În mijlocul carantieni, utilizatorii găsesc noi modalități de a comunica și de a inlatura plictiseala.

Unii se uită la filme; alții joacă jocuri mobile. Totuși, găsirea celor mai bune jocuri android din magazinul Play este o sarcină în sine.

Lista celor mai bune jocuri Android pe care să le joci în timpul carantinei Coronavirus

1. Marvel Contest of Champions

Dacă sunteți fan Marvel, atunci veți iubi acest joc. Este format dintr-o multitudine de personaje legate de universurile minune, multiversuri și zone de timp diferite. Poate servi drept unul dintre cele mai bune jocuri android la momentul distanțării sociale.

Concursul de campioni Marvel prezintă toți eroii și ticăloșii introduși vreodată în benzi desenate și filme Marvel. Jocul se actualizează în fiecare lună, iar creatorii adaugă noi evenimente atunci când există o nouă serie web Marvel sau lansarea unui film

2. Slap Kings

În timp ce concursurile de palmuire din Rusia vor avea nevoie de timp pentru a ajunge în țara dvs., puteți juca Slap Kings, unul dintre cele mai bune jocuri Android în timp ce sunteți blocat acasă. După cum sugerează și numele, utilizatorul ar trebui să pălmuiască inamicul până când renunță.

Puterea și sănătatea personajelor cresc atunci când se cheltuie bani în joc. Utilizatorii primesc, de asemenea, un skin nou la fiecare al 4-lea meci. Acest joc unic este disponibil pe Google Play Store și are peste 10 milioane de descărcări cu un rating de 4,5 stele.

3. Ludo King

După cum sugerează și numele, Ludo King te va face să-ți retrăiești copilăria. Este unul dintre cele mai bune jocuri offline și funcționează fără probleme și pe dispozitivele low-end. Jocul Android este unul dintre cele mai bune moduri de a rămâne conectat cu prietenii la carantină. Știați? Ludo datează din secolul 6 și este cunoscut ca fiind jucat de conducătorii Indiei.

Citeste si:  Pokemon Go nu funcționează pe iOS 14 Dev Beta

Jocul Android Ludo King nu este diferit de jocul tradițional al lui Ludo și respectă doar regulile convenționale. Rețineți că doar patru jucători pot juca simultan în modul multiplayer. Jocul gratuit Android include și un alt joc cu zaruri numit Șerpi și Scări.

4. Asphalt 9

Multă vreme, Asfaltul a fost apreciat ca unul dintre cele mai bune jocuri de curse auto. S-a trecut de la un joc de telefon grafic cu valori normale, la un joc cu Android cu control grafic ridicat. Versiunea sa Android oferă toate mașinile de super-viteză, inclusiv Lamborghini, Ferrari, motoare BMW, Porsche și toate celelalte mașini mari.

Asphalt 9 permite, de asemenea, utilizatorilor să își personalizeze mașinile în funcție de preferințele lor. Datorită graficii de ultimă oră a jocului, cursele sunt atât de realiste încât pare mai degrabă o cursă reală. Asfaltul 9 va fi cu siguranță o binecuvântare pentru oamenii plictisiți când sunt acasă.

Cu toate acestea, grafica intensă a jocului de curse face, de asemenea, o alegere slabă pentru telefoanele bugetare, deoarece probabil că jocul nu va merge bine.

5. PUBG

Ce mod mai bun de a trece prin această izolare decât să joci PUBG cu prietenii tăi? Este unul dintre cele mai bune jocuri Royale de luptă pentru Android. În modul Battle Royale al jocului, 100 de jucători pot participa la un moment dat în joc, iar jucătorul care supraviețuiește până la sfârșit câștigă jocul.

Citeste si:  Aplicatia Zoom de videoconferinta iti trimite datele pe Facebook

La fiecare actualizare se adaugă noi elemente, arme, personaje și skin-uri. În plus față de modul de luptă royale, jucătorii pot merge și pentru alte moduri, cum ar fi Duos, unde sunteți împerecheat cu o altă persoană sau Team Deathmatch, unde prima echipă care ajunge la un număr maxim de kill-uri câștigă.

Rețineți că PUBG Mobile este un joc masiv și necesită spațiu suficient și memorie RAM pentru a funcționa fără probleme. Cu toate acestea, jucătorii se pot bucura de jocul Battle Royale în dispozitivele lor de ultimă oră scăzând graficul sau instalând PUBG Mobile Lite.

6. Mortal Kombat 11

Unul dintre cele mai bune jocuri android când vine vorba de lupte și grafică unu-la-unu. Mortal Kombat le permite jucătorilor să joace jocul în lupte 3vs3. Echipa de trei personaje poate juca diferite moduri disponibile în joc.

Aproape toate personajele consolei Mortal Kombat 11 sunt disponibile pe versiunea mobilă a jocului. Personaje precum Terminator, de asemenea, fac parte acum din jocul cu o mare fatalitate care respiră. În curând, faimosul răufăcător al DC, Joker-ul își va face drum și în actualizările viitoare ale jocului.

Datorită violenței grafice și a vărsării de sânge în Mortal Kombat, jocul este recomandat să fie jucat de persoane de peste 17 ani. Jocul necesită aproximativ 1,1 GB spațiu liber pe dispozitivul Android pentru a putea funcționa fără probleme.

7. Brain Test: Tricky Puzzles

Acest joc este unul dintre cele mai bune jocuri android gratuite bazate pe ghicitoare și puzzle. Jucătorii își pot testa creierele, jucând Brain Test. Jocul vine cu o mulțime de ghicitori și teste.

Citeste si:  Samsung Galaxy Note20 Ultra a fost dezvaluit intr-un videoclip

Testul Brain include puzzle-uri sudoku, jocuri de cuvinte, jocuri de ghicitoare, jocuri de căutare a cuvintelor și alte jocuri de creier complicate. Utilizatorii vor primi răspunsuri logice complet neașteptate în joc. Cea mai bună parte a jocului este că este compatibilă cu dispozitivele low-end și rulează fără internet.

8. 8 Ball Pool

Unul dintre cele mai bune jocuri android pentru a-l juca în timp ce ești blocat acasă este 8 Ball Pool. Cea mai bună parte a jocului este că îți poți provoca prietenii de pe Facebook și ai un meci de unu la unu cu ei.

9. Call Of Duty Mobile

Call Of Duty Mobile este singurul joc Royale de luptă care a oferit o competiție majora celorlalte cel mai bune jocuri Royale de luptă precum PUBG.

Call of Duty Mobile este format din diferite moduri, dintre care cel mai jucat este modul 5vs5. În modul menționat, două echipe din cinci jucători se luptă între ele, iar echipa care ajunge la 50 de ucideri mai devreme, câștigă jocul.

Actualizări periodice ale jocului sunt lansate cu noi personaje, skin-uri, arme și alte upgrade-uri. Noile evenimente din Call of Duty Mobile sunt introduse și în perioada de Halloween, Crăciun și Anul Nou.

Astfel, acestea au fost unele dintre cele mai bune jocuri android gratuite pe care le puteți juca în timp ce rămâi blocat acasă. Anunță-mă în comentarii dacă găsești un joc Android care te-a ajutat în aceste momente dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Demon Slayer

Jocul Demon Slayer a fost confirmat!

Articolul următor
cele mai bune filme cu pandemii pe care le puteti vedea acum

Top 10 cele mai bune filme cu pandemii pe care le puteti vedea acum

Postări Asemănatoare
Total
4
Share