Jocuri gratuite
Jocuri gratuite

Dacă aveți un cont Epic Games Store, chiar acum puteți descărca gratuit Alan Wake’s American Nightmare si Observer fără costuri. Aceste jocuri au fost confirmate săptămâna trecută și sunt acum pe magazinul online.

Puteti descarca jocurile gratuit, fara nici un cost iar acestea vor ramane permanent ale voastre. Epic Games a mai confirmat si jocurile din perioada 24 – 31 octombrie ce vor fi gratuite, vom vorbi si despre acestea intr-un articol dedicat.

Descarca jocurile gratuit!

Jocuri gratuite 17 – 24 octombrie

Alan Wake American Nightmare

Jocul este unul de Aventura si Actiune, povestea se intampla pe undeva prin Arizona, cu peisaje si locatii noi si interesante. In joc vor aparea multe efecte si rasturnari de situatii.

Observer

Spre deosebire de primul joc mentionat, „Observer” este mult mai apreciat de catre gameri, acesta are un rating mai mare, dar este bine meritat acest lucru, totul fiind foarte interesant in acest joc, actiune, suspans, si drama la nivel superior.

Observer este gratuit si este un joc cu computere, hacking, atacuri, etc. Il recomand cu placere, este un joc gratuit pana pe 24 octombrie.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.