jocuri gratuite Battle Royale
jocuri gratuite Battle Royale

Jocuri gratuite Battle Royale, cum ar fi Fortnite. În momente de acest fel, când fiecare persoană este in auto-carantinată din cauza pandemiei COVID-19 în curs, jocurile Battle Royale par să fie una dintre cele mai bune metode de a scăpa de plictiseală. Cu toate acestea, dacă doriți să vă bucurați de jocurile populare de luptă royale precum PUBG, atunci, din păcate, va trebui să plătiți pentru asta.

În plus față de jocurile plătite in genul royale, există și o mulțime de opțiuni gratuite, cum ar fi Fortnite. Știu că nu ești un tânăr de șase ani, deci de ce ai avea în vedere chiar să joci Fortnite. Cu toate acestea, există mai multe jocuri gratuite Battle Royale precum Fortnite, care vă vor ține lipiți de scaunul dvs. de gaming pe tot parcursul zilei.

11 cele mai bune jocuri gratuite Battle Royale pe care le poți juca

1. Apex Legends

Apex Legends, a fost întotdeauna unul dintre cele mai populare jocuri gratuite Battle Royale precum Fortnite. Armele futuriste cu diferite personaje nebune, cu părul întunecat și umor cu care puteti juca, Apex Legends este unul dintre jocurile perfecte de luptă royale de acolo.

O mulțime de streameri profesioniști care au spus că Apex Legends este „cel mai bun joc de Battle Royale, cu mult înaintea lui PUBG.

Platforme: PS4, Xbox One, PC

2. Ring Of Elysium

Dezvoltat de Aurora Studios și publicat de Tencent TCH Scarlet Limited, Ring Of Elysium este un joc online gratuit de jocuri de luptă online, multiplayer.

Ca Fortnite, Ring of Elysium îți oferă un planor pentru a sări de la inaltime. Dar spre deosebire de Fortnite, jocul Battle Royale al Aurorei este mai puțin caricaturist și poate că majoritatea copiilor de șase ani îl urăsc, ceea ce îl face un joc video perfect pentru tine. Ring of Elysium continuă aceeași poveste și ține pasul cu tendința sa de a introduce trei personaje noi în fiecare sezon.

În general, jocul este foarte distractiv și, în mare parte, urmează o abordare realistă precum PUBG. Dacă nu este suficient, atunci ar trebui să știți că puteți merge cu bicicleta și chiar să faceți cascadorii nebune cu ea în joc.

Platforme: PC, Android, iOS

3. Call of Duty: Warzone

Call of Duty de la Activision: Warzone este cea mai recentă ediție din categoria jocuri gratuite Battle Royale. Warzone domină instantaneu alte jocuri Battle Royale, oferindu-ne meciuri de luptă de 150 de jucători.

Numele Call of Duty este mai mult decât suficient pentru ca milioane de oameni să încerce jocul instantaneu. Bineînțeles, freelanaders ca noi nu au putut înțelege Call of Duty: Modern Warfare. Dar faptul că COD: War Zone este complet gratuit, o face o alternativă perfectă gratuită la Fortnite.

Platforme: PS4, Xbox One, PC

4. Counter-Strike: Global Offensive Danger Zone.

La fel ca Call of Duty, Counter-Strike este, de asemenea, un titlu de renume în comunitatea de jocuri. Dezvoltat de Valve, Counter-Strike: Global Offensive a inclus modul „Battle Royale” pentru a face un pas înainte ca alte studiouri.

CS:GO Danger Zone este un joc gratuit de Battle Royale care vă permite să concurați doar cu 18 jucători în medii dure. Armele și echipamentele sunt similare cu cele ale altor moduri din Counter-Strike: Global Offensive.

Puteți juca solo într-un hol cu 16 jucători sau puteți juca într-o echipă de două / trei persoane cu maximum 18 jucători. Jocul durează de obicei aproximativ 10 minute, așa că dacă iubești acțiunea rapidă, atunci CS:GO Danger Zone este perfect pentru tine.

Platforme: PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

5. The Darwin Project

Nu ne plac filmele și poveștile puse în jurul epocii gheții? Ei bine, Darwin Project te duce înapoi într-o Canada apocaliptica, unde totul este înconjurat de gheață.

Proiectul Darwin este o evadare perfectă pentru tine de jocuri precum Fortnite și PUBG și de toate armele fanteziste. Te duce într-o lume în care trebuie să te lupți cu alți războinici, fără altceva decât arbaletă și topor.

Este interesant că este doar mai mult decât să lupți din nou cu alți jucători. Trebuie să construiți săgeți pentru arbaleta pe cont propriu, meșterind lemnul din copaci. De asemenea, după fiecare câteva minute, trebuie să aprindeți focul dacă nu doriți să muriți de frig.

Deci, în Proiectul Darwin, nu veți fi niciodată inactiv și veți avea întotdeauna ceva de făcut.

Platforme: PS4, Xbox One, PC

6. Z1 Battle Royale

Dacă credeți că primul joc Battle Royale a fost Fortnite sau PUBG, atunci nu puteți greși mai mult. H1Z1: King of the Hill a fost jocul care a început totul.

Pentru a fi mai precis, King of the Hill a fost un mod de Battle Royale creat pentru H1Z1, care în cele din urmă a devenit cel mai popular mod H1Z1.

7. PUBG PC Lite

Acum, știu, după ce ai citit cuvântul „Lite”, trebuie să te gândești că de ce ar vrea cineva să joace versiunea proasta a lui PUBG. Păi, să vă spun că nu toată lumea își poate permite un sistem cu specificații nebunești. Și dacă sunteți unul dintre acești oameni, atunci PUBG PC Lite este unul dintre jocurile gratuite de Battle Royale pentru tine.

În primul rând, este complet gratuit. În al doilea rând, vă oferă o experiență similară cu normalul PUBG, dar cu o grafică medie. Singurul dezavantaj al PUBG PC lite este că veți întâlni mai mulți booti în joc.

Platforme: PS4, Xbox One, PC, Android, iOS

8. Cuisine Royale

Este posibil să nu fi auzit nici măcar o data de acest joc. Cu toate acestea, Cuisine Royale este un joc destul de bun, cu o grafică mai bună decât PUBG.

Este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite precum Fortnite și te va face să râzi, păstrându-te de asemenea pe scaun până la sfârșit. Alergi pe o hartă frumoasă, purtând altceva decât pantaloni scurți și omori alți jucători pe jumătate goi în joc.

După cum a spus Shroud, dezvoltatorii Cuisine Royale au făcut ca jocul să fie un Troll în mod intenționat. În opinia mea, jocul de noroc a funcționat destul de bine. Jocul este, fără îndoială, subestimat, dar are un fanbase foarte loial.

9. Realm Royale

Dacă adorați senzația de desene animate în jocurile Battle Royale, cum ar fi Fortnite, atunci veți iubi absolut Realm Royale. Grafica și setarea jocului seamănă cu Fortnite; cu toate acestea, Realm Royale are o mulțime de lucruri pe care Fortnite nu le are.

În primul rând, dacă pierzi o luptă cu cineva, te vei transforma într-un pui. Dacă supraviețuiți destul de mult timp fiind un pui, atunci reveniți la joc pe cont propriu. Știu, este ireal.

Există o mulțime de jucători care sunt hrăniți de Fortnite și PUBG și vor să încerce ceva nou. Ei bine, Realm Royale nu este altceva decât „o noutate”. Este unul dintre acele jocuri gratuite de Battle Royale pe care le vei juca o perioadă și te vei distra bine. Și cine știe, poate veți rămâne cu el mai mult timp.

Platforme: PS4, Xbox One, PC, Switch, Mac

10. Creative Destruction PC

Să rezolvăm un lucru în realitate. Există o mulțime de oameni care iubesc jocurile Battle Royale cu o grafică animată nerealistă. De aceea, jocuri precum Call of Duty și PUBG au concurenți precum Fortnite. Pentru că dacă toți jucătorii ar merge pentru un joc realist, atunci Fortnite nu ar supraviețui nici măcar o zi.

Platforme: PC, Android, iOS

11. Rules of Survival PC

Dacă cineva mi-ar cere să rezum Regule de Supraviețuire într-o singură propoziție, atunci aș spune că evenimentele sale ca PUBG se petrec într-un univers paralel fantezist, unde toată lumea are un sens ciudat de îmbrăcare.

Harta ROS arată foarte asemănătoare cu Erangel-ul PUBG, iar structura caselor și a terenului este, de asemenea, foarte similară. Jocul nu este la fel de popular ca și alte jocuri Battle Royale precum Fortnite, PUBG și Apex Legends, dar cu siguranță merită mai multă popularitate.

Platforme: PC, Mac, Android, iOS

Acestea sunt toate jocurile gratuite Battle Royale precum Fortnite, care vă pot ajuta să scăpați de plictiseala care vine cu auto-carantină.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.