Jocuri PC cu cea mai buna grafica
Jocuri PC cu cea mai buna grafica

Computerul rămâne în continuare cel mai important pion atunci când vine vorba de jocuri video, sunt foarte multi utilizatori ai PC-ului, aşa că anual sunt lansate mii de jocuri pentru această platformă.

Am văzut că v-au plăcut topurile despre jocuri, aşa că vom continua şi vom face o serie cu jocuri cu cea mai bună grafică, apoi o serie cu „cele mai bune jocuri”, pentru fiecare platformă, astăzi vom vorbi despre jocuri PC cu cea mai bună grafică.

Pentru acest top am ales 5 jocuri populare care au fost lansate recent, bine-înţeles, până la sfârşitul acestui an, topul va fi actualizat, deocamdată avem TOP 5 cele mai bune jocuri în funcţie de grafica 2016 – 2017.

Titanfall 2 este un joc video de tip shooter first-person dezvoltat de Respawn Entertainment şi publicat de Electronic Arts. La lansare jocul a avut foarte multe cuvinte de laude, fiind evaluat foarte bine de către critici. În primul joc Titanfall am avut parte de doar o parte multi-player, acum avem parte şi de un single-player ce se concentrează pe un soldat de infanterie care aspiră să fie pilotul unui Titan. Jocul are o grafică ireproşabilă, mai jos veţi găsi un trailer ce veţi vedea cum se vede acest joc.

Sniper: Ghost Warrior 3 are dată de lansare programată pentru 4 aprilie 2017, acesta este un joc de tip „open world first-person tactical shooter”, dezvoltat de către compania CI Games. Sniper: Ghost Warrior 3 este al treilea joc din seria Sniper: Ghost Warrior, acest nou titlu este unul dintre cele mai bune titluri când vine vorba de grafica.

Battlefield 1 este un joc video de tip shooter first-person dezvoltat de EA DICE și publicat de Electronic Arts, pe 21 octombrie 2016. Jocul celor de la EA a fost apreciat de către fanii seriei Battlefield, aceştia spunând că jocul este creat pe baza întâmplărilor istorice, în mare parte, lucru nu prea întâlnit în ultimele shootere.

Jocul a avut parte şi de critici negative cât şi de critici pozitive, această serie fiind obişnuită cu părerile mixte. Jocul vine şi cu single-player cât şi cu multi-player, ambele moduri sunt foarte bune, în evidenţă ieşit mai mult partea single-player ce vine cu o campanie foarte bună. Ce a mai ieşit în evidenţă la jocul acesta este grafica, care a fost una dintre cele mai bune în anul 2016, şi cu siguranţă se va ţine bine şi pentru 2017.

Încă de când am auzit că se va lansa acest joc ne-am dat seama că vom asista la un joc bun, primul fiind supraevaluat din timp iar jucătorilor nu prea le-a plăcut jocul. A trecut acum avem Watch Dogs 2, un joc ce din trailer spune foarte multe, ca şi cu ne-am fi uitat la un trailer de film.

Acţiunea din Watch Dogs 2 se petrece într-o versiune fictivă a lui San Francisco, jocul este o perspectivă third-person, avem parte de hackeri, maşinile se pot conduce de pe telefone, şi multe alte lucruri legate de hack-erit este foarte normale în acţiunile acestui joc.

Din partea putem spune că acesta este unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului 2017, acesta este tot un joc de la Ubisoft, care în 2016 au fost foarte generoşi cu jocuri gratuite cu ocazia împlinirii a 30 de ani de existenţa a studiourilor ubi.

Data de lansare pentru acest joc este de 14 februarie 2017, acest joc se va juca online iar despre joc nu am să vorbesc eu voi lăsa trailerul să vorbească cu siguranţă un joc foarte bun, şi cred că va fii şi cel mai bun joc al anului 2017.

Cam acesta a fost topul meu despre cele mai bune jocuri când vine vorba de grafica, bine-înţeles, am ales şi jocuri foarte bune, sunt multe jocuri cu grafica bună însă foarte multe proaste, eu am făcut o balanţă pentru a avea cele mai multe rezultate şi pentru a nu regreta banii investiţi.

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să adăugaţi/comentaţi ceva, va astept la rubrica de comentarii.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.