Fanii celebrei francize de acțiune John Wick se pregătesc pentru revenirea lui Keanu Reeves ca lider în continuarea unui nou hit, John Wick 4 , unul dintre cele mai așteptate filme pentru anul viitor.

Într-un interviu recent cu Collider, regizorul Chad Stahelski a comentat despre ce ne putem aștepta de la continuarea francizei, afirmând că acest film va fi cel mai lung ca lungime și a oferit mai multe detalii despre procesul de producție.

Vezi mai jos ce a spus Chad Stahelski despre John Wick 4 !

summit
Sursa: Summit/Disclosure

John Wick 4 va fi cel mai lung film din franciză

Regizorul Chad Stahelski a dezvăluit câteva detalii despre modul în care evoluează al patrulea film și detalii despre dezvoltarea sequelului.

Lungimea filmului a fost una dintre întrebările din timpul interviului cu Collider și Chad a spus că acesta va fi cel mai mare dintre cele patru filme.

Primul film din franciză a durat 101 minute, al doilea 122 de minute și cel mai recent 131 de minute, ceea ce înseamnă că noul film va avea o durată totală de cel puțin două ore și douăsprezece minute.

El a comentat, de asemenea, cum decurge producția lucrării și a spus: „Efectele vizuale vor sosi pe tot parcursul anului. Dar suntem periculos de aproape. Continuările noastre sunt gata.”

John Wick 4 va apărea în cinematografele din întreaga lume pe 24 martie 2023.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns