Joker 2: cand apare si unde poate fi vazut

Se presupune că Joker este un alt fel de film, a cărui poveste este suficient să fie spusă o singură dată. Însă, pentru că a fost un succes imens și a adus profituri neașteptabile, iar oamenii și-au arătat aprecierea față de acesta, ne face să ne întrebăm dacă există posibilitatea să primim în viitor o continuare.

Filmul a primit numeroase premii, incluzând Oscarul pentru cea mai bună performanță și a strâns peste 1 miliard de dolari în vânzări. Cu un succes atât de mare, fanii se așteaptă ca scenariștii să-și schimbe părerea și să vină cu un sequel. Prin urmare, iată ce știm până acum.

Va apărea Joker 2?

Adevărul este că încă nu avem o confirmare din acest punct de vedere. Până și cele mai de reputație surse care ofereau informații legate de acest subiect, se contrazic.

De exemplu, Hollywood Reporter afirmă că un sequel se află în lucru încă de anul trecut, dezvăluind că Todd Philips se întoarce ca regizor. Pe de altă parte, Deadline a infirmat asta, în timp ce Variety afirmă că Joker 2 este încă în stagiul inițial de „explorare” a potențialului pe care l-ar putea avea.

Desigur, e de înțeles. Primul film a ridicat standardele foarte mult, astfel încât o continuare ar putea fi cel mult la fel de bună, însă nu suficient cât să-l depășească.

Care ar putea fi povestea în Joker 2?

Situația este incertă pentru moment, dar dacă ar fi să ne bazăm pe finalul primului film, sequelul are șanse foarte mari să continue povestea din spitalul aflat în statul Arkham, unde Joker a fost închis.

Arthur Fleck s-a resemnat astfel încât și-a acceptat noua identitate iar acum se află pe o nouă cale de a deveni dușmanul lui Batman. Cu toate acestea, nu știm cine ar putea fi răufăcătorul în poveste, dat fiind faptul că Wayne e încă un copil (datorită liniei temporale din film).

Lungmetrajul ne-a dezvăluit că Joker este jumătate frate cu Batman, prin urmare o a doua parte ar putea explora acest subiect.

Philip, de altfel, ne-a dezvăluit că Joker nu și-a ucis vecinul și pe Sophie, așadar ne putem aștepta la o întorsătură de situație într-un viitor film.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.