Dacă până acum nu ai auzit de mult discutatul serial intitulat „La Casa de Papel”, cel mai probabil ai trăit sub o piatră. Cel de-al patrulea sezon a fost lansat în aprilie și a strâns suma colosală de 65 milioane de vizualizări, fiind cunoscut drept cel mai popular serial de pe Netflix a cărei limbă în care au jucat actorii nu este engleză.

În acest moment, fanii așteptată cu desăvârșire sezonul 5 pentru a clarifica semnele de întrebare lăsate de sezonul patru. Deci, cum stă treaba? Va fi lansat sau nu? Dacă da, când?

Va exista La Casa de Papel sezonul 5?

Netflix

Deși nu există un anunț oficial de la Netflix, un refresh al seriei este așteptat de către fani. Din fericire, din ce în ce mai multe semne conduc spre posibilitatea existenței unui alt sezon. Cel mai evident dintre ele este povestea care nu s-a terminat încă – trebuie să existe și o încheiere, nu-i așa? Ba mai mult, Alex Pina și echipa au subliniat că va fi un sezon cinci.

Câteva surse spaniole din 2019 au dezvăluit, de asemenea, că sezonul cinci din Money Heist se afla deja în starea sa de pre-producție.

De altfel, circulă un zvon care afirmă că filmările noului sezon au fost programate pentru sfârșitul acestui an. Un site spaniol, Formula TV, a prezis de asemenea acest lucru. Însă, cel mai probabil, datorită situației pandemice care a lovit întreaga lume, cel mai probabil filmările au fost reprogramate, mai ales că Spania s-a situat printre primele cele mai afectate țări.

Un alt motiv pentru care suntem convinși că va exista La Casa de Papel sezonul 5 online este ratingul ridicat pe care-l are. Așadar, singura întrebare care sunt sigur că vă vine în minte este când îl vom putea vedea?

La ce trebuie să ne așteptăm de la Money Heist sezonul 5?

Netflix

(Spoiler alert!)

Sezonul patru nu a încheiat povestea deoarece nu știm ce s-a întâmplat cu Lisbon după ce a intrat în echipă și nici cu profesorul care a rămas cu o armă îndreptată spre el și cu o nouă versiune a melodiei Bella ciao cântând în fundal. Există o groază de teorii legate de Alicia, multe dintre ele fiind de acord cu faptul că sarcina e una falsă.

La bancă, echipa se află în ultimele stadii ale jafului, prin urmare, trebuie să evadeze. Cu toate astea, cu toții ne întrebăm cât de mult vor fi capabili să-și păstreze libertatea după ce vor ieși.

Când apare La Casa de Papel Sezonul 5?

Netflix

Încă nu știm cu exactitate când va apărea La Casa de Papel Sezonul 5 online. Ne aștetpăm ca acesta să-și facă apariția mai târziu, în 2021, dată fiind situația mondială actuală. De atlfel, cel mai probabil, serialul va putea să fie văzut online pe Netflix.

Până la următorele vești, Bella Ciao!

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.