MacBook Air cu cip M2, care va fi disponibil în curând, îi îngrijorează pe producătorii de laptopuri bazate pe Windows. Vânzătorii sunt îngrijorați de scăderea vânzărilor de laptopuri bazate pe Intel.

MacBook Air reproiectat de la Apple cu cip M2 va fi lansat în curând. Această situație îi îngrijorează pe unii producători de laptopuri Windows. Deoarece vânzările de laptopuri bazate pe Intel pot fi afectate negativ de această situație.

Potrivit raportului companiei DigiTimes, MacBook Air, care costă între 1.000 și 1.500 de dolari, va depăși alte laptop-uri high-end. Raportul a mai precizat că producătorii de laptopuri Windows sunt îngrijorați de slăbirea sentimentului consumatorilor din cauza prețurilor determinate de inflație și de recesiunea economică.

Procesorul dezvoltat de Apple a schimbat regulile jocului pentru seria Mac. Benchmark-urile din 2020 au dezvăluit că MacBook Air cu cip M1 a depășit performanța MacBook Pro de 16 inci bazat pe Intel. Totodată, în urma testelor, s-a dezvăluit că cipul M2 este mai rapid decât procesorul Intel Xeon W cu 8 nuclee. Din aceste motive, furnizorii Intel sunt neliniștiți cu privire la lansarea MacBook Air cu cip M2 , care se așteaptă să fie disponibil în curând.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns