LG anunta smartphone-urile mid range K61, K51S și K41S pentru a concura cu seria Samsung Galaxy A

LG‌ își reînnoiește smartphone-urile din gama mid range K cu o serie de telefoane cu hardware nou pentru 2020. Compania tocmai a anunțat trei telefoane noi, și anume LG‌ K61, K51S și K41S. Toate cele trei telefoane vin cu camere quad pe spate și cu un design premium. LG‌ spune că noua serie K oferă unele dintre cele mai bune caracteristici din gama sa de pachet premium, păstrând în același timp un punct de preț accesibil – deși LG nu a dezvăluit  un preț.

LG K61

LG‌ K61 este cel mai puternic din acest trio. Dispune de un display Full HD + de 6,5 inchi 19,5: 9, un procesor octa-core care funcționează la 2,3 GHz, 4 GB RAM cu o stocare de 64 GB / 128 GB‌ și o baterie de 4.000 mAh care se încarcă prin USB-C. Are patru camere pe spate cuprinse dintr-un senzor primar de 48MP, unghi ultra larg de 8MP, obiectiv Macro 2MP și senzor de adâncime de 5MP. LG K61 vine în trei culori: titan, alb și albastru.

LG K51S

Trecând la LG‌ K51S, acesta are un ecran HD 20 + 9 de 6,5 inchi. Este alimentat de un SoC necunoscut octa-core, 3 GB RAM și 64 GB de stocare la bord și o baterie de 4.000 mAh. În partea din spate, găzduiește un senzor de camera cu unghi de 32MP, unghi ultra larg, primar de 5MP, Macro de 2MP și 2MP‌. LG‌ K51S va fi disponibil în trei opțiuni de culoare: titan, roz și albastru.

LG K41S

Și, în sfârșit, LG K41S pare a fi un model entry-level, care împachetează un display de 6,5 inci 20: 9 HD +, 3 GB RAM și spațiu de stocare 32 GB, procesor octa-core de 2,0 GHz, camera standard de 13MP, 5MP ultra-lat, Mac de 2MP și Camere de adâncime de 2MP, shooter frontal de 8MP și o baterie de 4.000 mAh.

Alte caracteristici comune pe aceste dispozitive includ suportul Bluetooth 5.0, un senzor de amprentă spate, slot pentru card microSD‌, NFC, un buton dedicat pentru a declanșa Google Assistant și conformitatea MIL-STD 810G. Mai mult, LG spune că toate cele trei dispozitive oferă o experiență sonoră excelentă cu căștile, datorită suportului DTS: X 3D Surround Sound.

LG‌ nu a dezvăluit încă detaliile privind prețurile și disponibilitatea internațională pentru niciun dispozitiv.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *