LG Wing: un telefon unic cu două ecrane rotative

Nu este nimic nou în faptul că producătorii se orientează după noua modă a ecranelor duale. Cu toate acestea, LG pare să aibă și el un interes dar unul mai particular și interesant, deoarece nu tratează aceste tip de gadgeturi într-un mod convențional. Compania promite să vină cu un design inovativ, pe care îl poți vedea mai jos, în cadrul acestui articol.

La ora actuală nu știm prea multe despre LG Wing, decât posbilitatea ca acesta să se lanseze cel mai devreme în luna octombrie a acestui an (fie mai târziu, însă vom actualiza articolul imediat cum primim alte noi informații). Pentru moment se speculează că dispozitivul va fi echipat cu un procesor Snapdragon 765 sau 765G. De altfel, SlashGear a postat recent un videoclip care ne arată cum funcționează cele două ecrane ale telefonului și cât de folositoare pot fi ele.

După cum putem vedea, ideea pe care o generează acest concept este faptul că orice utilizator beneficiază de un smartphone care lucrează precum două mobile separate, rulând aplicațiile individual. Exemplul de față ne arată cum este pusă în aplicare această tehnologie într-un caz obișnuit, în mașină, unde ecranul principal e folosit drept navigator GPS iar cel secundar pentru a controla muzica și eventualele apeluri.

Uneori, un simplu videoclip nu poate fi suficient pentru a stârni dorința oamenilor în privința cumpărării unui astfel de telefon. Atât partea software cât și hardware trebuie să fie compatibile între ele, ba chiar și aplicațiile. Însă, având în vedere că acest tip de telefoane și-au tot făcut apariția în ultimul timp, producătorii au încercat să vină care mai de care cu tot felul de avantaje în conformitate cu modul în care au dorit să implementeze acest tip de design (ex. Galaxy Flip, LG G8X, etc). Chiar și așa, programatorii au înțeles că trendul de față e oarecum iminent și lucrează pentru a oferi un suport și o compatibilitatea mult mai bună pentru tehnologia care, pentru moment, nu pare să aibă un interes prea mare din partea fanilor.

Distribuie
Marian Mărian

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *