Linia Samsung Galaxy S20 nu suporta 120Hz peste rezolutia FHD

Galaxy S20 imagini live
Galaxy S20 imagini live

Cu mai puțin de o lună înainte de marele eveniment de la Samsung din 11 februarie, unde vom vedea următoarea serie emblematică, zvonurile încep să formeze o imagine mai solidă. Este mai mult sau mai puțin sigur că primim un Galaxy S20 de 6,2 inci, un S20 + 6,7 inchi și un S20 Ultra de 6,9 inci, iar Samsung se arată gata să inlocuiasca display-urile de 60Hz și să facă saltul la 120Hz.

Cel mai recent tweet de la IceUniverse susține însă că Samsung nu vă va permite să aveți modul 120Hz în timp ce rezoluția de afișare este setată pe QHD +. Singurele opțiuni disponibile ar fi FHD la 60Hz, QHD + la 60Hz și FHD la 120Hz.

Dacă aveți o rezoluție de afișare densă de pixeli, combinată cu o rată de actualizare ridicată, ar fi cu siguranță foarte daunatoare pentru baterie, astfel încât Samsung își propune clar să împiedice acest lucru. Apoi, din nou, ar fi păcat să se limiteze rata de actualizare ridicată la rezoluția mai mică. În acest moment, acestea sunt încă speculații, așa că este mai bine să așteptați și să vedeți dacă acest lucru se menține până la evenimentul cel mare de luna viitoare.

Citeste si:  Riscul de frauda online creste cu coronavirus

Toate modelele S20 vor fi livrate cu RAM LPDDR5 de 12 GB ca standard, cuplat cu Exynos 9830 sau Snapdragon 865, în funcție de regiune.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Huawei P30 Lite New Edition

De ce a lansat Huawei P30 Lite New Edition in 2020?

Articolul următor
Rank Up pe CS:GO

Cum poti face Rank Up pe CS:GO si cum sa joci mai bine Counter-Strike: Global Offensive

Postări Asemănatoare
Total
3
Share