Birds of Prey
Birds of Prey

TorrentFreak a lansat lista actualizată a filmelor cele mai piratate ale săptămânii, cu mai multe caracteristici noi în comparație cu ediția precedentă a clasamentului , inclusiv sosirea a șase titluri. Reînnoirea începe deja pe prima poziție, odată cu Bloodshot . Filmul jucat de Vin Diesel spune povestea unui fost soldat cu puteri speciale, obținut după ce și-a îmbunătățit corpul odată cu utilizarea nanotehnologiei.

În al doilea rând, avem și un titlu care nu făcea parte din lista trecută. Acestea sunt Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn, cu Margot Robbie și Mary Elizabeth Winstead în distribuție. Filmul prezintă un grup neobișnuit de eroine, format pentru a apăra Gotham City de un criminal periculos. Animația Trilha Dois Irmaos: Uma Fantastico Jornada închide podiumul, urcând cinci poziții.

Nepublicată în teatre – premiera a fost amânată din cauza pandemiei noului  coronavirus – Crime Tycoons este o altă noutate, care apare pe poziția a cincea. Regizat de Guy Ritchie, filmul arată războiul facțiunilor criminale pentru a-și asuma postul lăsat de un traficant de droguri care a comandat străzile Londrei. Din distribuție fac parte Matthew McConaughey, Hugh Grant, Michelle Dockery și Collin Farrell.

O altă noutate a săptămânii în clasamentul celor mai descărcate filme pe serviciile torrent este Bad Boys Forever (poziția a 7-a), care îi readuce pe polițiști pe Burnett și Lowrey, interpretați de Martin Lawrence și, respectiv, Will Smith. Lungmetrajele O Caminho de Volta (poziția a 9-a) și O Chamado da Floresta (locul 10) ajung, de asemenea, în top 10 .

Să trecem pe lista celor 10 cele mai piratate filme ale săptămânii, dar înainte de aceasta, subliniem că Geeki nu favorizeaza descărcării ilegale a niciunui continut media. Recomandăm accesarea acestui conținut numai prin mijloace legale.

The Call of the Wild

The Way Back

1917

BAD BOYS FOR LIFE

Star Wars: The Rise Skywalker

The Gentlemen

The Invisible Man

Onward

BIRDS OF PREY

Bloodshot

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.