Lista cu telefoane OnePlus care primesc OxygenOS 10 (Android 10)

OnePlus a evoluat si este una dintre cele mai vândute mărci de smartphone-uri din categoria medie până la premium. Compania este cunoscută pentru faptul că oferă un hardware puternic încărcat cu tone de funcții.

Cu toate acestea, unul dintre cele mai marcante aspecte ale smartphone-urilor OnePlus este OxygenOS. Versiunea Android folosită în smartphone-urile OnePlus este aproape de stocul Android cu minim bloatware, dar în același timp oferă opțiuni de personalizare abundente.

Un alt criteriu de comparatie în care OnePlus strălucește față de concurenții săi este faptul oferă actualizări periodice. Compania a depus eforturi serioase pentru a accelera procesul de livrare a actualizărilor OxygenOS în ultimii ani.

OnePlus și-a anunțat programul de întreținere software în iunie 2018. Potrivit acesteia, compania va oferi doi ani de actualizări software obișnuite de la data lansării telefonului și un an suplimentar de corecții de securitate pentru Android.

OxygenOS
OxygenOS

Cea mai recentă versiune OxygenOS – OxygenOS 10 este acum disponibilă pentru aproape toate cele mai noi modele, precum și pentru cele din 2019. OnePlus a oferit recent OxygenOS 10 actualizare pentru OnePlus 6T și OnePlus 6; ambele modele au fost lansate în 2018.

Dacă sunteți în căutarea actualizării OxygenOS 10 pentru dispozitivul OnePlus, aici este foaia de parcurs OnePlus.

Telefoane OnePlus care primesc OxygenOS 10

OnePlus 7T / OnePlus 7T Pro

Duo-ul celor mai noi smartphone-uri OnePlus este deja livrat cu Android 10 bazat pe OxygenOS 10. Versiunea actuală OxygenOS 10 care rulează pe OnePlus 7T este 10.0.6, iar OnePlus 7T Pro rulează pe 10.0.3.

OnePlus 7/ OnePlus 7 Pro

OnePlus a lansat Android 10 pentru OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro în septembrie 2019. Dacă încă nu ați actualizat telefonul, verificați secțiunea de actualizare din setările telefonului. OxygenOS 10 pentru OnePlus 7 și 7 Pro aduce toate funcțiile introduse de Google în Android 10.

OnePlus 6 / OnePlus 6T

Android 10 pentru OnePlus 6 și OnePlus 6T a fost lansat sub forma OxygenOS 10.3.0 în decembrie anul trecut. Pentru a actualiza OnePlus 6 / 6T la Android 10, instalați actualizările primite din setările telefonului.

Pentru mai multe informații despre actualizarea Android 10 pentru OnePlus 6T și OnePlus 6, accesați site-ul web OnePlus.

OnePlus 5/ OnePlus 5T

OnePlus
OnePlus

Avand un prieten cu OnePlus 5T, am căutat imediat „Android 10 pentru OnePlus 5T”, inca de cand Google a lansat Android 10. De când OnePlus 5T a apărut în noiembrie 2017, va primi două actualizări majore ale versiunii Android.

Potrivit forumului oficial OnePlus, acesta va lansa Android 10 pentru OnePlus 5T și OnePlus 5 în T2 2020. Prin urmare, vă puteți aștepta la o actualizare OxygenOS bazată pe Android 10 pentru 5 / 5T cândva în mai și iunie 2020.

Puteți afla mai multe despre actualizarea Android 10 pentru OnePlus 5T și OnePlus 5 pe forumul oficial OnePlus.

OnePlus 3T/ OnePlus 3

Dacă aștepți cu nerăbdare o actualizare Android 10 pentru OnePlus 3T și OnePlus 3, veti fi dezamagiti, deoarece compania nu intenționează să actualizeze seria OnePlus 3.

Cu toate acestea, puteți obține Android 10 pe OnePlus 3T și OnePlus 3 prin deblocarea bootloader-ului smartphone-ului și sa instalati un ROM personalizat bazat pe Android 10. Pentru procedura detaliată, consultați ghidul oficial al acestui OnePlus pentru deblocarea bootloader-ului OnePlus 3 / 3T.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *