Lista smartphone-urilor Android 11: Cand va primi dispozitivul meu Android 11?

Lista smartphone-urilor Android 11 – Google a lansat în cele din urmă versiunea stabilă Android 11 după luni de testare beta.

Cea mai recentă versiune Android vine cu mai multe funcții, inclusiv o nouă secțiune de conversație in modul incognito, permisiuni noi, recorder de ecran preinstalat, Facebook Messenger, emojii aka Bubbles, meniul Power reimprospatat și multe altele.

Cand va primi dispozitivul meu Android 11?

Desigur, mulți nu pun mâna pe Android 11 imediat, cel puțin nu în primele patru până la șase luni, presupun. Doar 8,2% din utilizatorii de Android din întreaga lume rulează Android 10 începând din aprilie 2020, deci vă puteți imagina cât va dura până când ultima versiune Android va ajunge pe dispozitivul dvs.

Acestea fiind spuse, este de la sine înțeles că dispozitivele care au făcut parte din programul Google Beta vor fi primele care vor primi actualizarea. Situația actualizării Android în general s-a îmbunătățit, de asemenea, datorită programului Google Project Treble și a mai multor dispozitive Android One pe piața smartphone-urilor.

Nu pot spune același lucru pentru producătorii OEM chinezi, deoarece sunt cunoscuți pentru intarzieri. Procesul lor de actualizare durează, în general, pe tot parcursul anului. Doar pentru a vă face o idee, Oppo’s ColorOS 7 bazat pe Android 10 este încă în faza de lansare.

Înainte de a merge mai departe, rețineți că dispozitivele Huawei nu vor primi actualizarea Android 11 din cauza interdicției SUA pentru Huawei.

În acest sens, să ne uităm la lista de actualizări Android 11 pentru mobil.

Lista de smartphone-uri Android 11

Iată toate dispozitivele care au primit sau confirmat pentru a obține actualizarea Android 11. Vom actualiza continuu acest articol de îndată ce vom vedea noi anunțuri oficiale.

Google

Seria Google Pixel a fost prima care a primit actualizarea stabilă pentru Android 11. Majoritatea dispozitivelor Pixel au primit deja actualizarea Android 11 OTA, cu excepția Google Pixel și Pixel XL. Cu alte cuvinte, Pixel-ul original nu va primi o actualizare Android de data aceasta.

Descărcați actualizările Android 11 din linkurile de mai jos și urmați acești pași dacă nu ați primit actualizarea Android 11 OTA.

Android 11 pe dispozitivele Google Pixel –

Xiaomi

Xiaomi vine cu pasi repezi si in Romania si cu siguranta in 2021 va avea o cota de piata mai buna. Pentru a-și păstra poziția, Xiaomi dorește să pună mâna pe Android 11 cât mai curând posibil.

Anterior, producătorul chinez de smartphone-uri făcea parte din programul Google Beta. Acum a anunțat primul lot de dispozitive care primesc actualizarea MIUI 12 Android 10.

MIUI 12 Android 11 pe Xiaomi –

OnePlus

OnePlus a lansat recent noi terminale emblematice – OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro. Nu există nicio modalitate în care OEM-ul chinez se retrage de la cea mai recentă actualizare Android 11. De acum, OnePlus testează Android 11 OxygenOS beta pe seria sa OnePlus 8.

Android 11 pe dispozitivele OnePlus –

Oppo

Similar cu Xiaomi, Oppo a fost, de asemenea, în fruntea programului beta Google. Începând de acum, Oppo a terminat de recrutat oameni pentru programul său beta Android 11 și lansează actualizări beta ColorOS 11 bazate pe Android 11 pe dispozitivele acceptate.

Compania a organizat un eveniment online pe 14 septembrie, unde a discuta despre caracteristicile noului ColorOS 11 (bazat pe Android 11).

Android 11 pe dispozitivele Oppo –

  • Oppo Find X2
  • Oppo Find X2 Pro
  • Oppo Reno 3
  • Oppo Reno 3 Pro
  • Oppo Ace 2
  • Oppo Ace 2 EVA

Alți producători chinezi au confirmat sau lansat actualizări beta Android 11 pentru dispozitivele lor respective. Acestea includ

Vivo NEX 3S 5G și iQOO 3 (beta)
Realme X50 Pro 5G (beta)

Samsung

La câteva ore după lansarea Android 11, Samsung a lansat programul One UI 3.0 beta pentru dezvoltatori. Deocamdată, doar utilizatorii Samsung din Coreea și SUA pot aplica pentru programul OneUI 3.0 beta bazat pe Android 11. Mai mult, este disponibil doar pentru proprietarii seriei Galaxy S20 pentru moment.

Android 11 pe dispozitivele Samsung –

  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 +
  • Samsung Galaxy S20 Ultra

Vom menține acest articol la curent cu fiecare nou anunț legat de lista de actualizare Android 11.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *